2777
2789
اگه برا پسنداز میخوای هروقت بخری مشکل نداره ولی واسه انتخابات امریکا یکم قیمتا میاد پایین تر اون.موق ...

همسرم شدیدا ولخرجه تنها راه پس اندازم اینه می دونم پول بمونه خرج میشه

من ربع سکه بانکی گرفتم بدون هولوگرام برای فروشش به مشکل میخورم؟شما میدونین؟

هولوگرام مهم نیست، فقط جهت اطمینان از طلابودن بجای دیگری نشان دهید

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم سکه تا20میرسه گرم18عیار، 1700ردبکنه تا2میره

اره پارسال بهمن سکه کامل ۵تومن بود دوماه پیش من نیم گرفتم ۵۲۵۰حالا ربع سکه گرفتم ۵۷۲۰ اصلا غیرقابل باوره برام تا هفته پیش ۴۸۸۰اینا بود خودم از شنبه پیش سکه فروشیا و طلافروشیا بودم یعنی قیمتا دقیقه ای میرفت بالا

اگه برا پسنداز میخوای هروقت بخری مشکل نداره ولی واسه انتخابات امریکا یکم قیمتا میاد پایین تر اون.موق ...

عزیزم چقد از حرفت مطمنی؟ منم ی مقدار پول دارم گذاشتم بانک واسه وام ولی اشتباه کردم تمام پس اندازم نه خیلی زیادم نیست دودلم نمیدونم بخرم یانه هزارتا مشکل دارم می‌خواستیم ماشین بگیریم نشد وهزارتا مشکل دیگه

همسرم شدیدا ولخرجه تنها راه پس اندازم اینه می دونم پول بمونه خرج میشه

خب بخر سریع صد در صد ضرر نمیکنی

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

عزیزم چقد از حرفت مطمنی؟ منم ی مقدار پول دارم گذاشتم بانک واسه وام ولی اشتباه کردم تمام پس اندازم نه ...

95 درصد مطمئنم 

بببن بانک بنظر من اشتباس من خودمم بیست ملیون تو بانک داشتم طلا گرمی پونصد بود همه گفتن اشتباس نکن ولی رفتم همشو دادم طلا الان دو برابر سود کردم

پول تو بانک فقط ارزش پولو کم میکنه اگه میخای وام بگیری بگیر سریع پولتو بردار بده طلایی ماشینی ملکی چیزی

یه تیکه زمین الکیم بگیری سودش بیشتر از اینه که بزاری بانک بمونه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

95 درصد مطمئنم  بببن بانک بنظر من اشتباس من خودمم بیست ملیون تو بانک داشتم طلا گرمی پونص ...

منم متاسفانه پول داشتم تو بانک که کلی ضرر کردم کاش سکه و طلا خریده بودم 

من سه ماه پیش خریدم الان صددرصد از پولی که گزاشتم روش اومده یعنی در حقیقت پولم صد در صد ارزشش افت کرده ....دست دست نکن حتی برای فردا نزار امروز دست دو بخر از دیوار با فاکتور 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

دوازده آبان میاد پایین؟؟ همون یه روز؟؟ 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
منم متاسفانه پول داشتم تو بانک که کلی ضرر کردم کاش سکه و طلا خریده بودم 

بخدا سکه پارسیانم بخری بزاری کنار بهتره

من الانم اگه صد.تومن پول داشته باشم نتونم پول بزارم روش طلای بهتر بگیرم میدم سکه پارسیان میزارم کنار

چند سال پیش من طلا گرمی صد بود با پول عیدیم یه انگشتر خریدم الان شده 3 تومن

یه پلاک خیلی کوچیک و سبک خریدم 300 الان شده 2300 

اگه بزاری دراز مدت هرچقدرم بالا و پایین بشه ضرر نمیکنی