2777
2789
عنوان

واریاسیون بنفش

14370 بازدید | 11 پست

خانوما میخوام موهام و بنفش کنم چند تیکه بینش و ، ولی دکلره نمیخوام بکنم ، دیروز که رفته بودم لوازم ارایشی بهداشتی اونجا فروشنده گفت واریاسیون بنفش و با اکسیدان ۶ درصد مخلوط کنی دکلره ام نزنی میگیره ، تجربه ای داشتین؟؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگیره ،رو دکلره میگیره فقط من قبلا رنساژ میکردم

دو طرف موهام چند تا تیکه بینش پایخ‌ش خیلی روشنه ، رنگ بلوند کرده بودم اون تیکه هارو ، روی اوناعم نمیگیره؟؟

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

نمیگیره

باید دکلره کنی بعد رنگ ویولت(بنفش) با واریاسیون بزاری

من واریاسیون بنفش روی دکلره هام گذاشتم برای گرفتن زردی اصلا بنفش نمیکنه که همیشه اینکارو میکنم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
چرا اونا میگیره

مرسی عزیزم

نمیگیره باید دکلره کنی بعد رنگ ویولت(بنفش) با واریاسیون بزاری من واریاسیون بنفش روی دکلره هام گ ...

میتونم به جای دکلره اول موهام و بلوند و روشن کنم بعد اونجاهایی که روشن کردم و بتفش کنم؟؟

رنگ بنفشم حتما باید باشه؟؟دیروز لوازم آرایشی بهداشتیه میگفت واریاسیون و با اکسیدان مخلوط کنی میشه

میتونم به جای دکلره اول موهام و بلوند و روشن کنم بعد اونجاهایی که روشن کردم و بتفش کنم؟؟ رنگ بنفشم ...

شاید ولی باید خیلی روشن کنی بلوند روشن باشه

بله رنگ ویولت لازمه...من یه ماه درمیون موهامو با واریاسیون بنفش رنگساژ میکنم تا زردیش بره و خوشرنگ بشه والا تا حالا بنفش نشده موهام فقط زردیش میره و بلوند کدر و خوشرنگ میشه شاید یه رفله و سایه کم از رنگ بنفش بده ولی اصلا انقد کمه قابل تشخیص نیست اونجور خودم فقط میفهمم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
شاید ولی باید خیلی روشن کنی بلوند روشن باشه بله رنگ ویولت لازمه...من یه ماه درمیون موهامو با واریاس ...

من دیدم نوشته بودین برا دکلره واریاسیون بنفش میزنین من دکلره کردم بعد مبخوام به پایه ده برسونم واریاسیون بنفش زردیشو میگیره؟ چجور باید بزارم؟