2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سالگی واسه آزمایش بردم دکتر گفت تا سه سالگی یه روز در میون بهش بده تا دوباره سه سالگی آزمایش بده ...

دختر من ناخن شصت پاش فرو رفتگی داره روز به روزم داره بدتر میشه بردم دکتر بدون آزمایش گفت کمبود آهنه حالا همیشه قطره هم میدما قبلا ایرانی بود اما الان مدتهاست خارجی شو میدم ولی درست نمیشه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چون دوس ندارم .وقتی میتونم باتغذیه همه چیشو رفع کنم چرا چیزی که شیمیایی و عوارض داره بدم .شیره و عسل ...

اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شما میگید میبود عیچوقت همچین داروهایی تولید نمیشه مولتی و اهن هم عوارض نداره 🥴🥴

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
آزمایش عزیزم....خودمم همیشه کمبود آهن دارم هر چی دارو میخورم بازم همونه....دخترمم مثل خودمه

آزمایش خون بود؟ دخترت اذیت نشد؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آخه قطره آد چربه.یکی دوبار که دادم نمیتونست قورت بده یهو سیاه میشد منم ترسیدم.کلا خیلی اذیت می‌کنه و ...

اگه یتامین دی بدنش کم بشه ممکن دچار نرمی استخوان بشه عزیزم با شیر قاطیش کن بهش بده

آخه قطره آد چربه.یکی دوبار که دادم نمیتونست قورت بده یهو سیاه میشد منم ترسیدم.کلا خیلی اذیت می‌کنه و ...

بریز ته حلقش پسر من بد داروعه ولی به زور بهش میدم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
😨😨😨😨🤕😨🤕😨😨

من دخترم ۲۰ ماهه ست از ترسم هنوز جرات نکردم عسل بدم بخوره

آزمایش خون بود؟ دخترت اذیت نشد؟

اره عزیزم....دیگه کاریش نمیشه کرد خودم با استرس میبرم واسه آزمایش...گریه میکنه آرومش میکنم...فقط جایی ببر که مخصوص کودکان باشه....دیگه واسه سلامتی بچه مجبوریم ببریم

خانوما من قطره آهن لیپوزوفر به پسرم میدم خیلی طعمشو دوس داره. مولتی ویتامین چی خوبه ک مثل لیپوزوفر باشه؟ 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

[QUOTE=159280018]اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شما میگید میبود عیچ ...[/QUOTEوهرد بحث نمیشم . اگر اینا فاییده نداشت ماشالله بچم الان هیچی کم نداره . موقع تولد چون زود بدنیا اومد وزن و قدش وکم بود . االان از هم سنای خودش بلند تر و وزنشم بیسخر . دکتر میگفت چه تغذیه ایی داشتی برای بچت امقدررررر خزار ماشاالله خوبه