دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من دخترم ۲۰ ماهه ست از ترسم هنوز جرات نکردم عسل بدم بخوره
اخه زیر یکسال عسل ممنوعه بالای یکسال هم ختما باید رو پوستش امتحان بشه اگه حساسیت نداشت بعد بدی 🥴🥴🥴من پسرم عسل دوس نداره خداروشکر به نظرم برای بچه چیز خوبی نیس اونم این عیبای تقلبی ک همش شکره
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
یعنی بچه ۶ایی که قطره نمیخورن مغزشون رشد نمیکنه .چه حرفااا
تاثیرش بعدها مشخص میشه خانوم گل من و خواهرم مامانمون بهمون قطره اه نداده از ترس سیاهی دندون از وقتی یادم همیشه دچار کمبود اهن یا حتی کم بودن mcv گاهی mcg میشدیم من 28 سالمه الان چند سالیه بهترم ولی خواهرم بیشتر از من درگیر.
[QUOTE=159280018]اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شم ...
میشه لطفاً یه توضیح کلی واسه چیزای مفیدی که به بچتون دادید بفرمایید.اینکه چقدر باید بدیم در کل روز؟اخه من پسرم قدش خوب بود ،الان از همسناش قدش خیلی کمتر شده.خودش هم دیگه رغبتی به خوردن نداره
پسر من الان یک سال و پنج ماهش از اول همه قطره ها رو دادم الان یه هفته ای میشه کلا نه آهن نه م ...
با آبمیوه قاطی کن بده دختر منم قطره آهنو فقط با آب پرتقال میخوره اینطوری اثر بیشتری هم داره
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪