2777
2789
اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شما میگید میبود عیچ ...

چرا من یه جا خوندم بجای قطره آهن به بچه آب سیب بدید خیلی بهتره و عوارضش کمتر.حالا نمی‌دونم راسته یا نه

اره عزیزم....دیگه کاریش نمیشه کرد خودم با استرس میبرم واسه آزمایش...گریه میکنه آرومش میکنم...فقط جای ...

مرسی گلم جواب دادی ببخشید زیاد سوال میکنم ولی گفتید علائمی نداره دخترتون؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم ۲۰ ماهه ست از ترسم هنوز جرات نکردم عسل بدم بخوره

اخه زیر یکسال عسل ممنوعه بالای یکسال هم ختما باید رو پوستش امتحان بشه اگه حساسیت نداشت بعد بدی 🥴🥴🥴من پسرم عسل دوس نداره خداروشکر به نظرم برای بچه چیز خوبی نیس اونم این عیبای تقلبی ک همش شکره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
یعنی بچه ۶ایی که قطره نمیخورن مغزشون رشد نمیکنه .چه حرفااا

تاثیرش بعدها مشخص میشه خانوم گل من و خواهرم مامانمون بهمون قطره اه نداده از ترس سیاهی دندون از وقتی یادم همیشه دچار کمبود اهن یا حتی کم بودن mcv گاهی mcg میشدیم من 28 سالمه الان چند سالیه بهترم ولی خواهرم بیشتر از من درگیر.

پسر من الان یک سال و پنج ماهش از اول همه قطره ها رو دادم 

الان یه هفته ای میشه کلا نه آهن نه مولتی هیج جور نمیخوره

آهن هم پودر آهن فرامکس میدم بهش نمیدونم خسته شده از طعمشون

گفتم یه ده روز ندم استراحت کنه 

بچه ها راه حل دیگه ای ندارین ؟

[QUOTE=159280018]اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شم ...

😖😖😖😖😖چن سال دیگه ک بچت دچار کمبود اهن شد سلامت میکنم انگار همه چیز بچه ی چاق و قد بلنده 🤕🤕

[QUOTE=159280018]اینا هرچقدم ک مفید واقع بشن نمیتونن مثل قطره ویتامین کامل تزریق کنن اگر اینطور ک شم ...

میشه لطفاً یه توضیح کلی واسه چیزای مفیدی که به بچتون دادید بفرمایید.اینکه چقدر باید بدیم در کل روز؟اخه من پسرم قدش خوب بود ،الان از همسناش قدش خیلی کمتر شده.خودش هم دیگه رغبتی به خوردن نداره

ببخشید چه نوع عسلی میدید به بچه

عسل معمولی ولی خوب اصلا شکر نداره .میدونم الان میگید دکترا میگن ندین .ولی من دادم . الحمدلله نتیجه خوب گرفتم ماشالله بچم قوی .خواهرمم ار ۵ ماهگی داد به بچش الان ۴سالشه .ماشالله بیا ببینش  

پسر من الان یک سال و پنج ماهش از اول همه قطره ها رو دادم  الان یه هفته ای میشه کلا نه آهن نه م ...

با آبمیوه قاطی کن بده دختر منم قطره آهنو فقط با آب پرتقال میخوره اینطوری اثر بیشتری هم داره

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چرا من یه جا خوندم بجای قطره آهن به بچه آب سیب بدید خیلی بهتره و عوارضش کمتر.حالا نمی‌دونم راسته یا ...

عزیزم قطره های مولتی و اهن و این چیزا اصلا عوارض ندارن مثلا شما ب کمپلکس میزنی عوارض داره؟؟گروه ویتامین ها بی عوارضه 

مولتی دکترا ویتوکید رو قبول دارن ولی طعم ویوا انگار خوبه

منم قطره "میم" میدم به دخترم خوبه طعمش میخوره دوست داره