2777
2789
عنوان

میشه بیاین فقط نیش و کنایه نزنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 52 پست
خیلی ارومن و مظلوم خودمم نگاشون میکنم جیگرم کبابه ولی میدونس من مشکل اعصاب دارم لااقل یه مشورت میکرد ...

عزیزم اصلا به این فکر نکن

فقط به کار خیری که شوهرت کرده فکر کن و افتخار کن که همچین شوهر خوب و دلسوزی داری کسی که برای یک ادم غریبه خوبه دیگه ببین چه کارایی حاضره برای خانواده خودش بکنه

همچین آدمایی توی این دور و زمونه خیلی کمن

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا به این فکر نکن فقط به کار خیری که شوهرت کرده فکر کن و افتخار کن که همچین شوهر خوب و دلسو ...

فدات بشم حرفای اون خانم منو ترسوند ک گفت میتونه ادعای مالکیت کنه..ما بخاطر اینکه اونا پول ب بنگاه ندن تو خونه کاغذ نوشتیم و هردو یعنی شوهر منو مستاجرمو امضا کردن ک پولی دریافت نکردیم.یعنی دستنوشته خودمون کافی نیس؟؟؟

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
ای وای میدونی مجانی بشینن میتونن ادعا کنن مال خودمونه

میشه جواب بدین سنجد جون

ما بین خودمون کاغذ نوشتیم اخه نخاسیم پول ب بنگاه بدیم در این صورت هم میتونن ادعا کنن؟؟؟

سند ندارن چه ادعایی😒 تو حقوق با سندم دنبال مدرکن ازت  بدون سند چی ثابت کنند اخههههههه

حرف اون خانم منو ترسوند یعنی کاغذی ک خودمون نوشتیم دلیل قانع کننده نیس؟؟؟امضا و اثر انگشت مستاجر و شوهرم هست

ما نخاسیم پول ب بنگاه بدن بخاطر همین خودمون نوشتیم

فدات بشم حرفای اون خانم منو ترسوند ک گفت میتونه ادعای مالکیت کنه..ما بخاطر اینکه اونا پول ب بنگاه ند ...

میتونین توی بنگاه هم اجاره نامه بنویسین

ولی فکر کنم همون دست نوشته کافی باشه

حتما اثر انگشت هم داشته باشه

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
میشه جواب بدین سنجد جون ما بین خودمون کاغذ نوشتیم اخه نخاسیم پول ب بنگاه بدیم در این صورت هم میتونن ...

عزیزم حتما بنویس رهن و اجاره هم مشخص کنید چیزی نگیرید

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩