2777
2789
عنوان

میشه بیاین فقط نیش و کنایه نزنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 52 پست
چه ربطی داره🧐🙄😳

هیچ مدرکی دال بر این نیست که بگه اجاره کردم دادگاه در خواست میده مدارک و اسنادم گم شده یا هرچی خلاصه تو دردرسر میفته تا پاشن مورد اینطوری زیاد دیدم

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون بایدباشمامشورت می کرداماکاریه که شده البته بدون مشورت درخیری به روی شمابازکرده🥰مطمعن باش تواین اوضاع مملکت که خیلی هااسترس ونگرانی سقف بالای سرشون دارن خدا عوض نگرانی که ازدل بنده ی گرفتارش دورکردین نگرانی های زندگیتون برطرف می کنه 

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
هیچ مدرکی دال بر این نیست که بگه اجاره کردم دادگاه در خواست میده مدارک و اسنادم گم شده یا هرچی خلاصه ...

نمیدونستم😳😳😳

انشالله برای استارتر اتفاق نیفته

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
ای وای میدونی مجانی بشینن میتونن ادعا کنن مال خودمونه

سند ندارن چه ادعایی😒 تو حقوق با سندم دنبال مدرکن ازت  بدون سند چی ثابت کنند اخههههههه

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
ای وای میدونی مجانی بشینن میتونن ادعا کنن مال خودمونه

یه کاغذ بین خودمون نوشتیم امضای اونا هم هست بازم مشکل پیش میاد؟؟اخه قول نامه ب اسم شوهرمه چطور ادعا کنه صاحب ملکه

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
شوهرت کار خوبی کرده اما اشتباهش این بوده که باید اول به شما میگفت بنظرم خودتو ناراحت نکن اگه خونو ...

خیلی ارومن و مظلوم خودمم نگاشون میکنم جیگرم کبابه ولی میدونس من مشکل اعصاب دارم لااقل یه مشورت میکرد بیشتر ب این میسوزم

دلت کوچیکه دلتو بزرگ کن خودتو بزار بجای مستاجرتون... کار بزرگی کرده،معلومه دل شوهرت بزرگه...جو ...

چقد خوب حرف زدی اره شایدم اینطوره ممنون بابت دل گرمیت😘

واقعا شوهرت خیلی کار خوبی کرده منو شوهرمم همیشه میگیم کاش وضعیت مالی مون خیلی خوب بود به بعضی از نیازمندا کمک میکردیم ولی همینجوریشم یک مقداری کمک میکنیم 

عشقم همسرمه ❣️
😂😂نه  سنشون زیاده بچه کوچیک دارن سه تا

دل یه خونواده ۵نفره روشادکردین خداعوض خیربهتون بده باسه تابچه مستاجری خیلی سخته خیلی،ان شاالله چنان برکتی به زندگیتون بیوفته که کلی خونواده ازکنارسفره تون روزی بگیرن

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)