2777
2789
عنوان

مادرشوهر عزیزم😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااااا آخه مامان بابات چرا انقدر زود شوهرت دادن 😔😔 بگو که الان آرامش داری؟؟؟

ارا خداروشکر خیلی عوص شده خانواده شوهرم میگن دعا خونش کرده بس بهم احترام میزاره

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید
کاملا حق داری نبخشی  گاهی با نبخشیدن کسی ب خودمون لطف میکنیم بخشش زوری نیس

الان اینارو نوشتم شاید باورت نشه از یاداوریش بدنم یخ کرده

عجب شوهره ببخشید ب درد نخوری اخه ک حتی ب بچه خودش هم رحم نمیکنه از مادر بچش دفاع کنه حالا زنش هیچی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
عجب شوهره ببخشید ب درد نخوری اخه ک حتی ب بچه خودش هم رحم نمیکنه از مادر بچش دفاع کنه حالا زنش هیچی

اون موقع ها سر خونه خریدن کلی چک وقسط داشت با همه ایناموقع زیامان من انقدر بی پول شده بود من گردنبندمو دادم واسه خرج بیمارستان بفروشه بعد مامانش میدونست کی حقوق میگیره روز قبلش میومد لیست خرید میداد اینم شب با دست پر میرف خونه مامانش

خدا لعنت کنه مادرشوهرایی که اینجوری عروسو اذیت میکنن

اینا هنوز یه ذره اش بود دقیقا سر عروسیم هم دعوا درست کرد خدارو شکر بعد جریان زایمانم کلا از زندگیم حدفشون کردم

اینا هنوز یه ذره اش بود دقیقا سر عروسیم هم دعوا درست کرد خدارو شکر بعد جریان زایمانم کلا از زندگیم ح ...

حالم خیلی بد شد .منم این شرایط سر به دنیا اومدن دخترم برام پیش اومد،الانم قطع رابطه ام باهاشون😔😔😔

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
بچه ننه بود به دهن مامانش نگا میکرد شاید باورت نشه تو دوران بارداریم نمیزاشت از سر کار که میاد بیاد ...

باید به مادشوهرت میگفتی برای چی اینو وقتی از شیر نگرفتی براش زن میگیری؟

اون موقع ها سر خونه خریدن کلی چک وقسط داشت با همه ایناموقع زیامان من انقدر بی پول شده بود من گردنبند ...

وای خدایااااا😶😶😶😶🙄🙄🙄

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون