الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب شوهره ببخشید ب درد نخوری اخه ک حتی ب بچه خودش هم رحم نمیکنه از مادر بچش دفاع کنه حالا زنش هیچی
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
عجب شوهره ببخشید ب درد نخوری اخه ک حتی ب بچه خودش هم رحم نمیکنه از مادر بچش دفاع کنه حالا زنش هیچی
اون موقع ها سر خونه خریدن کلی چک وقسط داشت با همه ایناموقع زیامان من انقدر بی پول شده بود من گردنبندمو دادم واسه خرج بیمارستان بفروشه بعد مامانش میدونست کی حقوق میگیره روز قبلش میومد لیست خرید میداد اینم شب با دست پر میرف خونه مامانش
اون موقع ها سر خونه خریدن کلی چک وقسط داشت با همه ایناموقع زیامان من انقدر بی پول شده بود من گردنبند ...
وای خدایااااا😶😶😶😶🙄🙄🙄
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون