2777
2789
عنوان

پولدارشدن یهویی😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 27553 بازدید | 70 پست
انگشتم‌درد گرفت طومارنوشتم🤪🤪🤪ولی وقتی فک‌میکنم‌خییییل زندگی راحتی دارن بخدا هیچ‌غمی ندارن....یهوی ...

من از. پول حروووم بدم میاد

البته ب تفاسیر شما گفتم حروم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوماااای گااااااد

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

فقط اونجا که به پدرش کمک کرده دمش گرم بقیشو تا ندونیم چیه نمیتونیم بگیم 

اینم که بگیم بخودش مربوطه خب ما کبک.نیستیم اگر خلاف کنن سرمونو ببریم زیر برف مثل یه عده

ان شالله که سالم باشه همه چیزش 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
همسایمون بهشون کمک میکردیم رفت دلالی ماشین الان یه کمری خودش داره یه ال نود زنش

خرید و فروش ماشین خیلی سود داره

شوهر منم تو کار خرید و فروش ماشین و موتور سنگینِ

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چقدر دقیق آمار زندگیشونو داری و امولشونو میشمری😷

خخخ خب هرهفته خونشون هستم‌گلم....طبقه پایین‌مادرشوهرم هستن....هفته ای یبار میرم سربزنم‌مادرشوهرم‌ مجبورم‌خونه اونم‌برم

اره شک نکن از خلاف پولدار شوده طی دوسال کی انقد پولدار میشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

دارم فکر میکنم ولی چیزی به ذهنم نمیرسه 

خانواده شوهر من با دلالی ماشین و خونه ماهی حدود 100 تومن درامد دارن 

امروز میخرن هفته بعد 20 میذارن روی خونه و ماشین میفروشن

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق