2777
2789

امروز داشتم تو یوتیوب میچرخیدم که یه ویدیوی خارجی دیدم که داشت آموزش دستشویی رفتن رو میداد...از ظاهر اون شخص و فضای ویدیو این جور میشد فهمید که طرف مسلمونه و داره میگه از نظر اسلام چطور بهتره برید دستشویی...

اول طرز رعتن و نشستن های اشتلاه رو نشون داد و بعد طرز درست رو...

اینجور که اول پای چپ رو روی سنگ گذاشت و بعد پای راست رو و وقتی نشست دست چپش رو گذاشت پایین سمت چپ شکمش....جایی که به انتهای روده ی بزرگ و راست روده میرسه ...و دست راستش رو گذاش روی گوش راستش....و بدن رو به سمت چپ متمایل کرد....انگار که میخواد یه فشار ملایمی به اون قسمت بیاره و البته این فشار رو به صورت ضربانی میاورد....به نظر منطقی می اومد...چون باعث تحریک اعصاب روده میشه و دفع راحت تری رو به همراه داره و نیازی به فشار آوردن نیست...مخصوصا وقتی یبوست هم داشته باشید....

.

همین....به نظرم اگر مشکلی از نظر جسمی ندارید مثلا خدای نکرده کیست ندارید یا هر مشکل دیگه ای،به امتحانش می ارزه....

.

پ.ن۱:یک اکانت خارجی تو قسمت نظرات گفته بود،اسلام تنها دینیه که درباره ی همه چی انسان رو راهنمایی کرده،درباره ی غذا خوردن،خوابیدن و خلاصه همه چی...و به نظرم واقعا درست گفته.

.

پ.ن۲:لطفا اگه نظری دارید در نهایت ادب بگذارید.ممنونم.✌️❤️

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی یادش میمونه این همه مرحله رو 😂😂

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2327170

من که نفهمیدم چی شد 😁

شاید بهتر باشه یه کم درباره ی آناتومی بدن و روده اطلاعاتت رو بهتر کنی تا بدونی دقیقا کدوم قسمت رو باید فشار بیاری...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

۱۵ سال پیش همه اینارو روازاده گفت همه مسخرش کردن حالا همونارو خارجی میخورن بهتون✌️

روازاده کیه؟

چه جالب اسم کانالش چیه

نگاه نکردم متاسفانه...فقط ویدیوش برام جالب بود...

کی یادش میمونه این همه مرحله رو 😂😂

😄خوب میتونی فقط دست چپت رو بذاری زیر شکمت سمت چپش و بدنت رو به اون سمت کج کنی تا فشار روی روده بیاری...

اگه بازم دیدی ویدیو رو برام اسم کانالشو بفرست

باشه