2777
2789
کی میگه مال من بهترم شده بستگی به روابط خودتون باهم داره 

واقعا؟اخه هرکی دوروبرمه میگ بدمیشه،فقط توکل فامیل ی نفر بهم گف خیلی بهم نزدیک ترشدیم بعد بچه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
واقعا؟اخه هرکی دوروبرمه میگ بدمیشه،فقط توکل فامیل ی نفر بهم گف خیلی بهم نزدیک ترشدیم بعد بچه

ببین اتفاقا خیلی از اون جنگ و دعواهای بی خود حل میشه واقعا با هم دیگه همسو میشید اما دیگه هیچ وقت ارامش سابقو نداری چون همش نگرانی نگران ایندش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اتفاقا خیلی از اون جنگ و دعواهای بی خود حل میشه واقعا با هم دیگه همسو میشید اما دیگه هیچ وقت ار ...

آره خواهرمم همینو میگ‌،میگ همش استرس داری بزرگم ک میشه استرست ازبین نمیره فقط مدلش فرق میکنه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

نه عزیزم ما قبل بچه بیشتر بحثمون میشد الان خیلی بهتر شده حتی خودم یه مدل دیگه آروم شدم بیشتر روزم با بچه میگذره اما یکی دو ماه اول چرا خستگی نظر دادن مردم ای چرا بچه لاغر و... دعوا داشتیم زیاد اما بعد که بچه یکم جون گرفت بهتر شد

آره دعاکن بیخیال شه،پعه از سرکارم هی زنگ میزنه میره رومغزم دیگ صب تاظهر بلاکش میکنم‌،ب تلفن خونه زنگ ...

چه باحال شوهر من اصلا دوست نداشت الان شده کل دنیاش تو دنیا فقط اول دخترمونو میبینه و میخواد بی نهایت دوسش داره

نه عزیزم ما قبل بچه بیشتر بحثمون میشد الان خیلی بهتر شده حتی خودم یه مدل دیگه آروم شدم بیشتر روزم با ...

خب خداروشکر،ممنونم😊❤😘

چه باحال شوهر من اصلا دوست نداشت الان شده کل دنیاش تو دنیا فقط اول دخترمونو میبینه و میخواد بی نهایت ...

عزیزم😍خدا حفظش کنه براتون❤

خب خداروشکر،ممنونم😊❤😘

قربونت بعدشم عزیزم بالاخره یدونه رو که باید بیاری البته نمی دونم چندسالته خیلی هم زود نیار من 92عقد کردم 94ازدواج 96 البته ناخواسته باردار شدم 97بچه دنیا اومد 29سالم بود اگر زیر 25هستی نیار

قربونت بعدشم عزیزم بالاخره یدونه رو که باید بیاری البته نمی دونم چندسالته خیلی هم زود نیار من 92عقد ...

باشه ممنونم😍❤💚😘

فقط لطفا لطفا لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری، عاطفی اجتماعی و مالی نرسیدین با تصمیمات خودخواهانه یه بچه رو بدبخت نکنید، دور از جون همه تولید مثل رو هر جانداری بلده، بحث لیاقت و اینام شوخیه چون بچه دار شدن لیاقت نمیخواد، ببخشید یه سمس و یه بدن آماده و سالم میخواد😐اما بچه ای که با میل و خواست شما به دنیا میاد به گردن شما حق داره، شما موظفی شرایطی براش فراهم کنی، ضمن اینکه صرف این کلیشه که حتما باید بچه بیاد تصمیم نگیرید، ببینید اصلا چرا باید بچه بیارید، با اومدن بچه چی به این دنیا اضافه میکنید و... 

من که هرگز تصمیم ندارم این کارو بکنم

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...