شیرخوارگاه هارو دیدید ؟! اینارو بدنیا اوردن خوشبخت کنن ؟؟ ۲۵۰۰۰ تا بچه فقط تو موسسات دولتین 😐😐
اونایی که پدر و مادر بالای سرشونه و دنبال خوشبخت کردنشون از صبح تا شب با عشق و علاقه میدون، وقتی میرسن خونه با هزارتا بی ادبی و (به تو چه)، (زندگی خودمه) ، (برو بابا نتونستی برام هیچ کاری کنی) از طرف بچه روبه رو میشن، خیلی تعدادشون بیشتره عزیزم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره درسته بصی وختا قسمت ی کاری میکنه ک مادر پدر نتونن نیاز بچشونو برطرف کنن
دقیقا همین امسال رو ببین چقدر با ۳سال پیش فرق کرده، بعد یه بچه ۱۵ساله میاد میگه نمی تونستی تامین کنی چرا منو اوردی!؟ خب اصلا اون موقع تو نبودی که بدونی شرایط چطور بوده🤦♀️
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
متاسفانه یه بار با تمام سختی داشتم موفق میشدم که پدرم پادرمیونی کرد و گفت ببخشش باز دلم به حالش سوخت و بزرگترین اشتباه زندگیمو کردمو بازم باهاش رابطه برقرار کردم فکر کردم درس گرفته اما باز به اذیت و آزارهاش ادامه داد اما دیگه اشتباه گذشته رو تکرار نمیکنم.
ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن"
اونایی که پدر و مادر بالای سرشونه و دنبال خوشبخت کردنشون از صبح تا شب با عشق و علاقه میدون، وقتی میر ...
تو پدر مادر خوبی داری با ی خواهر داداش نااهل عزیزم!ذره ای این جنایاتی که ب اطفال بی گناه میشه رو درک نخواهی کرد ولی وقتی سوگواری عده ای سطحی قضاوت بشه روزگار معلم خوبی میشه😊
دقیقا همین امسال رو ببین چقدر با ۳سال پیش فرق کرده، بعد یه بچه ۱۵ساله میاد میگه نمی تونستی تامین کنی ...
ولی چ بهتر بود ک نمیوردن
من مجردم سنیم ندارم ولی اگ بخام ازدواج کنم بچه نمیارم
همیشه ادم ب ی جایی از زندگی میرسه ک میگه واقعا چرا من اومدم تو این دنیا چرا اصلا خدا همچین لطفی کرده
من دقیقا تو همون مرحلم😔
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خیلی صحبتت خام و از سر دلخوشیه خدا دلخوشیاتو حفظ کنه قلبا میگم!
ممنون بخاطر دعا
اما از سر خامی نبود عزیزم تجربه بود
خدا انسان عادل رو دوست داره
من با مامان بابای خودم مشکلی نداشتم و ندارم ولی لابد یه کاری کردن که اینجوری جوابشونو میدن دی ...
چطور توقع دارن همه زندگیشون رو بذارن برای بچه اما کوچکترین خواسته ای یا گوشزدی برای به هدر نرفتن اینهمه تلاش نداشته باشن!؟
بی انصافیه خداوکیلی
تو پدر مادر خوبی داری با ی خواهر داداش نااهل عزیزم!ذره ای این جنایاتی که ب اطفال بی گناه میشه رو درک ...
عرض کردم ۱۵سال دیگه خودت متوجه اشتباهت میشی البته اگر عادل باشی دوست عزیز
اول تاپیک حرف آمار زدی، منم نمیتونم اینهمه تلاش رو نادیده بگیرم و کلی پدر و مادر زحمتکش رو زیر سوال ببرم.
کاری که اکثرا با ۴تا کلیپ و جو دادن انجام میدن
ولی چ بهتر بود ک نمیوردن من مجردم سنیم ندارم ولی اگ بخام ازدواج کنم بچه نمیارم همیشه ا ...
عزیزم ان شاءالله زندگی خوبی داشته باشی💙
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
توقع نیست که ... وظیفست وقتی بچه دار میشن از هر نظر حامی باشن براش واینکه این کوچکترین خواسته ...
وظیفه نیست همه زندگیشون رو بذارن عزیزم شما هم مادر میشی متوجه میشی چی میگم.
سوزناک هست اینهمه بی انصافی از طرف بچه ای که با عشق و تلاش بزرگ شده.
امیدوارم روزگار خوبی داشته باشید💜