عزیزم پدرو مادر اگه عوضی باشن بچه هم عوضی میشه.وگرنه بچه عوضی خودبه خودبه وجود نمیاد. من همیشه میگم بهترین دوست و نعمت آدم میتونه پدرومادرش باشه و حتی بدترین دشمن آدم هم میتونه پدرومادرش باشه...
وای حوصلم سر رفته چیکار کنم؟فهمیدم بچه بدنیا میارم
رابطم با شوهرم بد شده چیکار کنم ؟بچه بیار نزدیک میشید
کلا بچه رو برده میدونن
کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
من مامانم الان خیلی بهمون محبت میکنه ولی بچهگی دایما مارو تحقیر میکرد و کتک میزد و میترسوند که ما بچه ها حتی تو سن نو جوانی شب ادراری داشتیم ولی فکر میکنم الان میخواد گذشته رو جبران کنه
ولی خوب ضربه هایی که ما بچه ها خوردیم جبران ناپذیره
سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
دلم میخواد میانگین سنتون رو تا اینجا که جواب دادید، بدونم
بعد 1۵سال دیگه ببینمتون😁
زندگی هیچ وقت یک شکل نمی مونه، و هیچ پدر و مادری بچه نمیاره که اذیتش کنه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره درسته من از پدرم متنفرم گفتم من مردم حق نداری سر قبرم بیای گفتم تو دیگه بابای من نیستی دخترت مرد همون روزی که قلب و روحشو کشتی بخاطر تو خودکشی کرد دوروز توی کما بود همون روز من مردم ....😢
دلم میخواد میانگین سنتون رو تا اینجا که جواب دادید، بدونم بعد 1۵سال دیگه ببینمتون😁 زندگی هی ...
اره درسته بصی وختا قسمت ی کاری میکنه ک مادر پدر نتونن نیاز بچشونو برطرف کنن
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
یه نمونه مادر من زندگی رو برام سیاه کرده اونقدر که اذیتم میکنه اونقدر که فرق میزاره بین من و برادرم اونقدر که به همسرم بی حرمتی میکنه هر کاری هم بگید کردم اما فایده نداشت تبدیل به یه دشمن سرسخت شده که نمیدونم باهاش چیکار کنم خسته ام دیگه.
ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن"
کاملا قبول دارم و با مقدس سازی مخالفم .اتفاقا باید پدر و مادر خوب باشن تا بتونن یه بچه با روح و روان سالم پرورش بدن .روانشناسا و روانپزشکام نظرشون همینه ولی در نظر عوام پدر و مادر مقدسن حتی اگه هر بلایی سر بچه هاشون بیارن
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)