2777
2789
عنوان

اخلاق های خوب و بد بچتون و بگین

140 بازدید | 9 پست

خانم ها اخلاق های خوب و بد بچه هاتون و بگید.

اول خودم میگم:

خیلی زود بدش میاد و ناراحت میشه.😐

خیلی خیلی گریه میکنه اونم بی دلیل.😭

همش خوبه فقط دوتا بدی داره تنهایی بازی نمیکنه و بدغذاس

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من خیلی خوبه خداییش. 

فقط دو تا بدی داره که مخمو پوکونده. یکی اصلاااا تنهایی بازی نمیکنه، یکی خیلیییییییی حرف میزنه، خیلییییییییییییی.🤕🤕🤕

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ی آروم و مهربونیه

فقط یه وقتا میره رو تکرار  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اخلاق بدپسربزرگم،،پرخاشگر ودرونگراوخیلی دل نازکه برامسایل عاطفی ولی بروزنمیده اخلاق خوبش حرف گوش کن ودرک بالا باادب واروم

اخلاق بدپسرکوچکم وابسته اس حرف حالیش نیست زیادبهونه میگیرومیچسبه 

اخلاق خوبش خیلی بامحبته ودلسوزه اشتهاش خوبه 

خیلی خوبه پسرم ..خوش غذا ، خوش خواب ، خوش اخلاق ، مهربون ، صبور.  فهميده ..

28 ماهه است ..فقط دو بدی داره اول اینکه دستشویی اش،رو یاد نمی گیره ...دوم اینکه دیوانه وار عاشق قابلمه است ...😓😓😓یعنی بیچاره کرده ما رو ..اونم واقعیشان البته

دخترم خوبه فقط با داداشش دعوا میکنن من عصبانی میشم سرشون داد میزنم امشب یه حرفی زد دلم کباب شد گفت همه دعواهایی که باهام داشتی تو دلم همه شون خیلی ناراحت شدم دخترم ۵ سالشه پسرم ۴ سال😔

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘