؟!
پدر مادرم برا خواهرم که ازدواج کرد تازه بعد خودش گند زد به زندگیش خیانت کرد و جدا شد کلی جهیزیه و طلا و سکه بهش دادن و خرج و حتی بابام نصف خونه بهش داد با سهام
من گفتم ازدواج نمیخوام کنم کلا
و هروقت هم پول ازشون خواستن بهم نمیدادن در حد جزیی زیر بیست میلیون حتی یا یکی دو میلیون جونمو درمیاوردن تا بدن
حالا هم کلی تو موردای دیگه حقمو خوردن بعد من خودم زحمت بکشم یه غذا درست کنم حتی با کمر درد فورا میرن برا اونم میخرن از بیرون از همون چیزی که من درست کردم مثلا عادل میشن درصورتیکه من خودم درست کردم یا خواستم یا زحمت کشیدم مگه زوره؟ ولی اون هرچی بخوره فقط مال خودشه
بهشون گفتم پولایی که به اون دادین برا ازدواجو ایناش به منم باید بدین مهم اینه که دادین به همه باید یجور بدین حالا هرکی هرکاری بهش میکنه
مامانم عصبی شد و حمله کرد تحمل حقیقتو نداره و بابامم گفت هروقت عروسی کردی میدم چه ربطی داره خوبه بهش گفتم ازدواج نمیکنم
دروغگوها
الانم به من قول داده بودن خونمونو عوض کنیم چند سال زحمت کشیدم راضیشون کردم با جای بهتر ولی اونو آوردن اینجا من اصلا حس خوب بهش نداشتم از بچگی زیاد اذیتم کرده ارامشو ازم گرفتن از روزی اومده کلی اتفاق بد برام افتاده سنگینی داره برام