2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
اره بده یکی از اقوام باردار بود کرونا گرفت 1.5ماه بچش زود به دنیا اومد گذاشتن تو دستگاه 2 روز بعد ...

منم همش همین فکرو میکنم میگم اگه بچه دار بشم بعد حالا چه من یا شوهرم رو  کرونا بگیره و بمیریم اونوقت تکلیف اون بچه بدیخت چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات😂😂😂😂😂

😅

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
اخه اگ بعدش نشد چی چون دو س سال جلوگیری معمولا باعث نازایی میشخ

عزیزم اصلا به نظرم جلوگیری نکن .شما که شکرخدا خونه هم دارید .من یکسال و خورده ای جلوگیری کردم الان تقریبا یکسال هست هرچی میرم دکتر بچم نمیشه .خیلی دلم گرفته .اصلا حوصله هیچی ندارم ،افسردگی گرفتم .به دل خودت نگاه کن نه به حرف بقیه 

ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین 
واسه منم دعا کنید باردار شم. از بس گریه میکنم دیگه دارم افسرده میشم. وقتی میفهمم یکی حاملس انقد حسرت ...

چندسالته قشنگن؟

چندساله اقدامی؟

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙
چندسالته قشنگن؟ چندساله اقدامی؟

20 سالمه. یه ساله اقدامم. تروخدا نگین بچه ای. بخدا انقد دلم میخواد که حد نداره

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

عزیزم الان که دوس داری سنت کمه و حوصله داری بیار انقدر بیماریها و نازاییها زیاد شدن آدم میترسه منم ماه دوم ازدواجم باردار شدم همه گفتن زوده و صبر کن فرصت هست اما خودم دلم میخواست فرصتم رو هدر ندم الانم پشیمون نیستم در لحظه لذتت رو ببر آینده رو کی دیده موفق باشی

واقعا چ گناهی کردیم ما دلمون میخواد ولی خیلی موانع هست

ما هم مثل شما 

البته من دوتا دسته گل دارم شکر خدا

مستاجریم. گاهی سالی یکبار لباس میخرم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
واسه منم دعا کنید باردار شم. از بس گریه میکنم دیگه دارم افسرده میشم. وقتی میفهمم یکی حاملس انقد حسرت ...

با هم همدردیم خواهر

ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین 
با هم همدردیم خواهر

وقتی یکی میگه ناخواسته باردار شدم، انقد برام عجیبیه، با خودم میگم مگه میشه به این راحتی باردار شد، پس چرا من همش تو مطب دکترا هستم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه. 

وقتی یکی میگه ناخواسته باردار شدم، انقد برام عجیبیه، با خودم میگم مگه میشه به این راحتی باردار شد، پ ...

وای من بی بی چک مثبت که میبینم دلم ضعف میره .حالم دیگه از بی بی ک منفی بهم میخوره

20 سالمه. یه ساله اقدامم. تروخدا نگین بچه ای. بخدا انقد دلم میخواد که حد نداره

نه عزیزدلم نمیگم بچه ای ک من خودمم 20سالمه دومی ودوماه دیگه میارم اولی دوسالشه 

سنت خیلی ام خوبه😍

ولی با یسال اقدام انقدناامیدی؟ گفتم لابد 7.8سالی هست 

یکسال اول ک طبیعیه خیلی ها یکسال اول اقدام باردارنمیشن 

همه چیت خوبه بابا دیوونه ای خودتو آزارمیدی  بخدا حسم میگه تا قبل عید باردارمیشی 

این/ خط اینم نشون—

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙