2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم و شوهرم چندساله ورزش میکنیم و بدنممون کاملا سالمه منظورم بیشتر اقتصادی هست

دیگ اقتصادی به خودتون مربوط مبشه توقعتون در چه حد باشه. مثلا توقع منو همسرم در حدی‌ که بتونیم بچمون و خارج از ایران ب دنیا بیاریم و کلا زندگیش خارج از ایران باشه بخاطر همین حالاحالاها نمیشه بهش اصلا فکر کرد با این وضع گردنی و دلار.... تا آینده. تا اگ بخام یدرصد اینجا صاحب فرزند شم طوری باشه که با بهترین امکانات و آینده بزرگ شه یکی هم مثلا از لحاظ مالی طرز فکرش فرق داره و بچه میاره ولی برا من خیلی مهمه من حتی به موضوعات اجتماعی و جامعه و همه چیز فکر میکنم چون مسئولیت خیلی بزرگیه

الان تو کرونا که خیلی بده  اگر تو بارداری کرونا بگیری میخوای چیکار کنی

اره بده

یکی از اقوام باردار بود کرونا گرفت 1.5ماه بچش زود به دنیا اومد

گذاشتن تو دستگاه 2 روز بعد بدون اینک بچشو بغل کنه فو شد دیروز سومش بود

احه خیلیا رو دیدم دو س سال جلوگیری میکنن دیگ نمیشن

خب میگم دیگه اونا مشکل داشتن از اول به جلوگیری ربطی نداره

حالا یا تنبلی تخمدان بوده یا هر چی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
احه خیلیا رو دیدم دو س سال جلوگیری میکنن دیگ نمیشن

بیار ولی اگه چند وقت دیگه تازه عروس هارو دیدی استوری از مسافرت میزارن و لاو میترکونن هی نگی من این لحظاتو نداشتم از وقتی اومدم تو زندکی ی دستم به پوشک بود ی دستم به شیر دادن 

من مراقبت میکنم عزیزم منظورم از شرایط اقتصادی هست

ولی خوب یه بیمارستان یا سونو که بری کلی خطر داره الان گفتن بیمار غ کرونایی پذیرش نشه واقعا سخته وضع اقتصادیم که روز ب روز بدتر میشه پس رو اون نمیتونی برنامه ریزی کنی بهرحال اگر خقوق ثابت داریید یه بچه رو میتونید از پسش بربیایید دیگع و اینکه از حالا برو وسیله هاشو بخر تا گرونتر نشده چون با تحریمای جدید هیچ وسیله خارجی نمی تونن وارد کنن