2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
وای امیدوارم تو زندگیت فقط تواین مورد خودتو مقایسه کنی که همینم کلی نابودت میکنه اگه بخای توی هرچیزی ...

بخدا فقط واسه بارداریم انقد مقایسه میکنه. انگار خدا منو یادش رفته

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
مشکل بزرگی نداری که بابااااا انقدناامیدی دیوونه بادارو حل میشه توهم باردار میشی همین ماهها 

نمیدونم. دیگه نمیخوام به خودم امید الکی بدم. هر چی خدا بخواد

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خیلی شیرینه 

ولی یدونه هم ظلم به خودته هم به اون

دوتا بیار

در ضمن شرایط اقتصادی فرق کرده، پس نوع تربیت هم فرق میکنه 

نوع ازدواج بچه‌ام نم در آینده فرق خواهد داشت 

باید بچه ها قوی بار بیان 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

ب کرونا فکر نمیکنی؟!😐😐😐😐

اتفاقا فکرکن چون اولین جاییکه میفرستنت ازمایشگاه و سونوگرافیِ ک هردوش پرررررررررررر از بیماران کرونایی 

بنظرمن توی این شرایط بچه دارشدن فقط ظلمِ ب یِ موجود بی دفاع بی گناه🙄🙄

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
خانما بچه خیلی خرج داره و جلو پیشرفت رو میگیره؟؟؟؟؟

نه اصلا جلوی پیشرفت و نمیگیره... از خرجاش نترس

ولی خب نیاز به حوصله زیاااااااد داره و روحیه خوبی باید داشته باشی 

و خیلی جاها مانع کارای روزمره ات هست 

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن