2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست
بیار بابا بچه خودش برکتشو با خودش میاره لطفا هر کی با من مخالفه رو پستم ریپلای نکنه هر کسی اعتقادات ...

مامانم میگه مستاجر بودیم توک به دنیااومدی کاربابات کلی پیشرفت کرد یه خونه بزرگ خریدیم  داداشت ک به دنیا اومد ماشین خریدیم و تا توخونه اید برکت هست الانم میگه هروقت تومیای یخچالمون پرمیشه خود ب خود میرسه 

منم همین اعتقادودارم که هرانسانی باخودش رزق وبرکت داره هرجاک بره وباشه  

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بده یکی از اقوام باردار بود کرونا گرفت 1.5ماه بچش زود به دنیا اومد گذاشتن تو دستگاه 2 روز بعد ...

واای الهی

آدم الان واسه هیچی جرات نمیکنه بره دکتر و درمانگاه، ولی باردار باشی مجبوری هی بری این دکترو اون آزمایشگاه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ولی خوب یه بیمارستان یا سونو که بری کلی خطر داره الان گفتن بیمار غ کرونایی پذیرش نشه واقعا سخته وضع ...

من اگ اقدام کنم1400اقدام میکنم،ن الان

منظورم الان مراقبت و ازمایش و چکاپ و اینا بعد چندماه دیگ اقدام

اگه از زندگیت و شوهرت راضی هستی. بچه دار شو.

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
اخه اگ بعدش نشد چی چون دو س سال جلوگیری معمولا باعث نازایی میشخ

برو پیش دکتر 

مراقبت های لازم پیش از بارداری بگیر. 

توکل کن ب خدا واقدام کن 

درست میگی. نازایی وپیشگیری خیییییییلی سخته 

مسائل اقتصادی هم برای همه هست و ب این راحتیها هم حل نمشه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
کرونا رو بیخیال،اصلا بهش فک نمیکنم منظورم شرایط اقتصادی هست

عزیزم اگه کاملا به اخلاق هم شناخت دارین و خدایی نکرده اختلاف ندارین بیار 

مهم خونست که داری منم مثل شما بودم میخواستم دومی رو بیارم گفتم بزار از لحاظ اقتصادی یکم جلو بیوفتیم ولی الان الحمدالله مشکل مالی نداریم همون پولو سه ساله دارم خرج دکتر می کنم تازه خیلی بیشتر از هزینه ی  یه بچه

اشتباه منو نکن

واسه منم دعا کنید باردار شم. از بس گریه میکنم دیگه دارم افسرده میشم. وقتی میفهمم یکی حاملس انقد حسرت میخورم. آخه چرا باردار نمیشم

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
مامانم میگه مستاجر بودیم توک به دنیااومدی کاربابات کلی پیشرفت کرد یه خونه بزرگ خریدیم  داداشت ک ...

دقیقا من خودم به چشم خودم دیدم دوستام هیچ کودوم خونه نداشتم با اومدن اولی بعد ۶ ماه رفتن توخونه خودشون با دومی هم بهترین ماشین دارن الان خودم تا شوهرم فهمید حامله ام شرو کرد به درست کردن مطبخ همش میگفتم از کجا میخوایم بیاریم باور کن یه جوری جور میشه که خودم تو هنگم یهو میبینی یارو ۳ ساله بهمون بدهکاره زنگ میزنه معذرت خواهی که ببخشید دیر شده و اینا پولم برمیداره میاره 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

من جای تو باشم همون کاری یکم خونه رو تکمیل میکنم اول همه کارا رو تو زندگیم انجام میدم بعد تصمیم ب مادر شدن میگیرم. وقتی خودتو چک کنی دیگ نگران نازایی نیستی.وقتی بخایم بچه بیاریم حتی باید ب این فکر کنیم که خودمون خواستیم و اومد پس چیزی نباید کم داشته باشه الان نمیشه مسئله اقتصاد و با گذشته مقایسه کنی چون اوضاع خیلی فزق کرده اما هروقت کامل اوکی بودی یدونه بیار