2777
2789

چرا خوب نی ی پسر رفیق باز باشع؟ 

هر شب دوستاشو ببینه؟ 

متاهلا رو خودم میدونم چون باید برا خانوادشون وقت بذارن 

ولی ی پسر مجرد ک فعلا تعهد نداره چرا خوب نی هر شب با دوستاش بره عشقو حال؟ 

ینی یکی هس جواب قانع کننده ب من بده 🤕

مخصوصاااااااا اگ پسره خودش ادم عاقلی باشه جایی نخوابه ک آب زیرش بره 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

خب خودت جواب خودتو دادی دیگه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اکثرا ادمای رفیق باز دودی میشن دودی هم نشن وقتی بری تو زندگی باهاشون رو اعصابتن مدام دوستاشونو به تو ترجیح میدن وقت نمیزارن   من دوست پسرم این مدلی بود کاتش کردم خیلی مشکل زاست

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗

چون بعد ک وارد زندگی میشه از بس الکی پرید بی مسولیت دیگ کشش مسولیت جدید و سخت و نداره و عادت ب هرز پریدن داره و تغییر براش سخت میشه و خانوادرو میزاره تو امپاس شدید...عادت ب بدی نکنیم

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..
خب خودت جواب خودتو دادی دیگه

ن من جواب خودمو برا متاهلا دادم ولی نمیدونم چرا برا پسر مجردم میگن بده ☹

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

بنظرم چون واسش عادت میشه و ترکش سخت میشه واسش

خرجش میره بالا و نمیتونه پس اندازی داشته باشه

بین رفیقا هزاران اتفاق میفته ی روز سیگار تارفت میزنن روز بعدم هزاران چیز دیگ

درضمن همونطور ک ی پسر تو متاهلی باید برا خانوادش وقت بذاره تو مجردی هم خانواده داره و باید کمی از وقتش و با اونا بگذرونه

ممنونم خدا جون...

پسرمجرد تواین شرایط بداقتصادی دغدغش باید کارو پول دراوردن باشه ک بتونه ی زندگی خوب بسازه،از بغل رفیق چی میخواد دربیاد براش؟؟؟!!! ته این عشق وحال چیه!!!

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
ن من جواب خودمو برا متاهلا دادم ولی نمیدونم چرا برا پسر مجردم میگن بده ☹

واسه پسر مجردم گفتیا

باید زرنگ باشه زیرش اب نره

خب خیلیها زرنگ نیستن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

البته اشکالی نداره گاهی  هرانسانی فارغ از جنسیت وسن بادوستاش کاراو تفریحات مفیدی داشته باشه حتی شده مفیدم نباشه برای کم کردن تنش یه ساعتی توهفته یا ماه اختصاص بده ولی به قوانین خونه وخونوادش احترام بذاره کار یا تحصیل انجام بده مواظب خودش باشه هرکاری می خواد انجام بده باخودش بپرسه تهش چیه اگه به نتیجه درستی رسید میتونه انجامش بده ولی زیاده روی نکنه