2777
2789

ارزون که فکز نمیکنم بشه در کل گوشی که میخواهی را بخر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یکی از دوستای من داره البته قبل گرونی خریده دوربینش که حرف نداره در حد یه دوربین حرفه ایه بعدم صب نکن ارزون شه چون چیزی تو این مملکت ارزون نمیشه اگ گرون تر نشه ... اگ داری پولشو بخر دس دس نکن اصن ♡

ببین یکی از دوستای من داره البته قبل گرونی خریده دوربینش که حرف نداره در حد یه دوربین حرفه ایه بعدم ...

اره الان دارم پولشو گفتم بخرم یا چی ولی خیلی حیفمم میاد ۷ تومن رو یه گوشی چینی بدم ولی تعریف زیاد میکنن ازش 

من نوت هشت با این قیمت خریدم البته با نوت نه خیلی تفاوت نداره ک بگی هشت قدیمیه..خود فروشنده گفت

ی هفتس خریدم فعلا ک راضی ام خداروشکر😁

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
دوربینش خوبه؟گوشی سنگینی نیس؟

عالیه

تمام امکانات سامسونگ a21s رو داشت فقط گفتن اگه خدانکرده خراب بشه ابزار شیائومی قیمتش خیلی مناسبتره تا سامسونگ

خیلی جاها پرسیدیم و گفتن شیائومی بهتره ازهمه نظر

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤