2777
2789

یک سال ونیمه وضعیت خونوادم رو هواس همش ندارن چندبار از حقوق من کسر شد حقوق من خیلی کمه من همچیو کسر از حقوق خریدم فقط۴تومن برام میمونه 

چندبار همش کسر شد 

الان بدهی شده۶ ملیون این ماه نده باز از حساب من کم میشه

دیشب مامانم دعوت کرد رفتم خونشون بشون گفتم ندارم بقران باید وام بگیرم بزارم رو پول پیش خونه یعنی وامو شوهرم میده فق ضامن میخاد بابام قهر کرد رف تو اتاق مادرم رف دنبالش نشستن تا نیم ساعت نیومد تو اتاق منم 

پاشدم اومدم خونم الان بابام در مورد شکستن حرمت استوری گذاشته من هیچی بهش نگفتم فقط گفتم مگ من چقد میکیرم الانم باید ضامن نشم وام نگیریم مارو از خونه پرت میکنن بیرون شوهرمم هی میگ من نمیتونم بجات قصد بدم واقعا خسته شدم از جفتشون همش منو مقصر میدونن

تصویری باش گوشاآام پره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست.

پدر و مادر شما ببخشید اما رفتارشون خیلی زشته

هم مقصر باشی هم دست پیش بگیری پس نیفتی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

نباید ضامن میشدی وقتی میدونستی اینطورین

بهتر بود جاش مبلغی درحد ۲ تومن ۱ تومن کمک میکردی یاخرید خونه میگردی براشون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حق با شماست.پدر و مادر شما ببخشید اما رفتارشون خیلی زشتههم مقصر باشی هم دست پیش بگیری پس نیفتی

اره الان استوری گذاشته پدر نپوشید تا تو بپوشی و از این حرفا بقران تا جایی که یادمه همچیو من برا خودم خریدم گوشی لپ تاپ همچی فوقش خورد و خوراک رو اون منت میذاره

تصویری باش گوشاآام پره

نباید ضامن میشدی وقتی میدونستی اینطورینبهتر بود جاش مبلغی درحد ۲ تومن ۱ تومن کمک میکردی یاخرید خونه ...

وام گرفتن مغازه باز کنن واس داداشم

الانم مغازش خابیده

تصویری باش گوشاآام پره

اره الان استوری گذاشته پدر نپوشید تا تو بپوشی و از این حرفا بقران تا جایی که یادمه همچیو من برا خودم ...

عزیزم این روش اکثر پدر و مادرای ایرانیه

تا بخوای از حقت دفاع کنی شروع میکنن به مظلوم نمایی و بچه رو عذاب وجدان میدن

شما کار اشتباهی نکردی مطمئن باش مشکل از شما نیست

عذاب وجدان نگیر 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

شما شغلت چیه که نمیدونی او قسط هست نه قصد!!!!

خوب بابا اشتباه تایپی پیش میاد

ولش کنید بنده خدارو همه اینجا میرزا بنویس شدند

بابا شما دکترا بقیه همه سیکل

ول کنید 

کاش اینایی میان غلط املایی میگیرن دیگه ساکت میشدن

طرف داره از غصه هاش میگه اینا نمک شدن

بتوچه اصلا دوس داره بنویسه قصد

یا مفهموم فهیمیدی کمکش کن یا هم نمک نشو حالمون بهم نزن

اسی واقعا حق با شماست نمیشه بخاطر برادرتون اینجوری رفتار کنند.شما ضرر کنی 

به برادرت زنگ بزن بگو اقساط خودت باید بدی ن از حقوق من کم بشه

کاش اینایی میان غلط املایی میگیرن دیگه ساکت میشدنطرف داره از غصه هاش میگه اینا نمک شدنبتوچه اصلا دوس ...

حرف حساب و راحل خوب