2777
2789

توی دین مسیحیت یه چیزی وجود داره به اسم جن گیری

عیسی مسیح حتی بعضی افراد لال و بیمار رو با جن گیری شفا میداد و از درون یه زن بدکاره ۷ تا روح خبیث بیرون کشید

من بعضی وقتا خیلی خبیث میشم به شدت گناه میکنم و دست خودم نیست انگار کنترل خودمو ندارم بعد میشینم به کسایی که به شدت ازارشون دادم فکر میکنم و میخندم بعضی وقتا احساس میکنم مغزم پره از افکار و صداهایی که دست من نیست خوابای عجیب می بینم و بدنم بعضی وقتا کلا درد و ضعف میگیره و یهو خوب میشه

قبلا با یه آقایی در ارتباط بودم که بعدا مشخص شد ایشون بدکاره هستن و حرفای عجیبی به من زدن گفتن من تخم هوسو توی تو کاشتم نمی‌تونی از بین ببریش از درونت تغذیه می‌کنه این همون چیزیه که حوا هم نتونست ازش بگذره

بعد این اتفاق تا مدت ها خود به خود بدون اینکه دست خودم باشه مخصوصا وقتایی که یاد خدا میوفتادم و بهش نزدیک میشدم این آدم میومد تو ذهنم و خود به خود مجبور میشدم سمتش برم

یه مدته با هزار تا دعا و قسم دادن خدا جلو شو گرفتم اما حس میکنم اینا همه اثر اون آدمه چون اصلا آدم خوبی نبود و یه نفر هم بهم گفت بعید نیست با شیاطین ارتباط داشته باشه(بر اساس کار هاش و رفتارش و گفته هایش)

نی نی یار پاک نکن به خدا دارم اذیت میشم راهنمایی م کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهات خودت رو گردن بگیر و گردن شیطان و اجنه ننداز

اون آقا درست گفته در تو چیزی دیده و به یادت آورده و توام با اشتیاق داری دنبالش می‌کنی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ذکر یونسیه رو چند بار گفتین؟

بخدا یک بار گفتم رفت که رفت آرامش گرفتم 

ولی هر وقت یادم میاد چند بار ذکرو میگم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

عاشقشم بخدا نجاتم داد👆

در اسرع وقت حتمااا برو پیش یه روانپزشک

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…