2777
2789
عنوان

تا کی باید فولیک اسید خورد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااجازه استارتر.دوستان باردارم ودندونم خیلی درد میکنه چون ماه اولمه میدونم دکتر حتی مسکن هم نمیده چک ...

ببخشیدها نمیدونم قبول دارید یا 

زن داداش منم مثل شما شده بود خیلی ورد داشت مامانم براش حلوای خام درست کرد و بست به صورتش چند بار این کارو کرو و بعد عفونتش از لثه هاش زد بیرون و خوب شد الان دیگه درد نداره

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
ببخشیدها نمیدونم قبول دارید یا  زن داداش منم مثل شما شده بود خیلی ورد داشت مامانم براش حلوای خ ...

چون من سابقه بد دارم سربارداری قبلیم .چون همین دندونم شروع کرد به درد سرخورد مسکن .پروفن وژل بی حسی مصرف میکردم شروع به لکه بینی وجنین سقط شد.این کارو هم انجام میدم .ممنون گلم🙏🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چون من سابقه بد دارم سربارداری قبلیم .چون همین دندونم شروع کرد به درد سرخورد مسکن .پروفن وژل بی حسی ...

خواهش میکنم پس مواظب نی نی باش

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
خواهش میکنم پس مواظب نی نی باش

باشه گلم🙏🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ان شاالله که زودتر بارداربشم ولی اگه زمان برد مثلا تا 6 ماه یا بیشتر بازم بخورم؟

میخای ازدکترت بپرس،

راسی اگه مشکلی نداشته باشی میتونم راهکاربهت بدم زودترباردارشی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
مشکل ندارم آزمایش دادم گفت همه چی خوبه چیه راهکارت؟؟

منم الان یماهه باردارم.

۲ماه قبلش تقویت کردیم خودموشوهرم.

توپریودی کاچی خور .تخمکت روباکیفیت میکنه وفولی.

البته مطمئن نیستم ولی چون خودم خوردم فولیم خوب وباکیفیت بود که بایباراقدام باردارشدم.

ناگفته نمونه هفته ای یبار نخودآب میخوردیم بازعفرون فراوون ودارچین.

قرص مولتی ویتامین وآهنم میخوردیم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰