2777
2789
عنوان

تا کی باید فولیک اسید خورد؟؟

2558 بازدید | 28 پست

سلام

من سه هامه شروع کردم به خوردن و یک ماهه اقدام کردم که باردار نشدم

حالا اگه این ماه هم نشم، تا کی باید بخورم؟

چون دکتر گفت تا 3 ماهه اول بارداری هم بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تااخر بارداری

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

منم ۴ ماهه دارم میخورم فک کنم تا وقتی باردار بشی حتی شنیدم ک بعضیا تو بارداریشونم میخوردن

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

بااجازه استارتر.دوستان باردارم ودندونم خیلی درد میکنه چون ماه اولمه میدونم دکتر حتی مسکن هم نمیده چکار کنم که دردش تموم شه ازدیشب تا همش دردمیکنه😤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بااجازه استارتر.دوستان باردارم ودندونم خیلی درد میکنه چون ماه اولمه میدونم دکتر حتی مسکن هم نمیده چک ...

سیر‌ بزار‌ روی‌ دندونت‌. 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
سیر‌ بزار‌ روی‌ دندونت‌. 

ممنون گلم🙏🌹

بله من توی بارداری می خورم 

شما چن وقت قبل از بارداری مصرف کردین؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
آخه بهم گفت تا سه ماه اول بخور ن تا آخر

من که بدون بارداری هم هرشب میخوردم .سر بارداری اولمم تا اخر بارداری خوردم.چون من خودم کم خونم همیشه میخورم