برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من کنترل به دست نشسته رو مبل یهو خوابم برد، بیدار شدم تعجب کردم که چرا اینطوری شدم. فرداش به طرز شدیدی هوس خیارشور کردم. شک کردم بیبی چک زدم دیدم دو خط شد.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
هيچ علائمي نداشتم واقعا فقط خوابم ميومد زياد يه بي بي چك داشتم ظهر گفتم بذار بزنم هميطور حوصلم سرر ...
چ باحال😂😂😂😂
من کنترل به دست نشسته رو مبل یهو خوابم برد، بیدار شدم تعجب کردم که چرا اینطوری شدم. فرداش به طرز شدی ...
عزیزم 😍
من چند روزه ب طرز وحشتانک گرسنم میشه در حذی ک از گرسنگی حالت تهوع پیدا میکنم
سرمعدمم میسوزه چهار روز ب پریمه
ایشالا ک خیره عزیزم 😘 علائمی نداری من چند روزه ب طرز وحشتانک گرسنم میشه در حذی ک از گرسنگی ...
من نه علائم خاصی ندارم.اما بعدنزدیکی ی دل درد خاص گرفتم و بعدش احساس کردم لکه دیدم که دیگه همون شد و نیومد.هرازگاهی ام پل درد میگیرم یکم حس میکنم فرق داره نسبت ب پرویدی اما دیگه نمیدونم توهمه یا واقعی فردا میخوام بی بی بزارم ی هفته عقب افتاده.