من دوماه دیگه میخوام اقدام کنم برای بارداری بخاطراینکه روزتخمک گذاری روپیداکنم ازاین ماه کیت گذاشتم تاحالاباکیت کارنکردم میشه کمکم کنید من فکرکردم کیت فقط یه روز دوخط نشون میده حالا چندروزکه منفی شد حالا روز۱۳ و۱۴ دوخط اومد وامروزکه روز۱۵بود خط خیلی کمرنگ شده من برای پسردارشدن میخوام روز تخمک گداری اقدام کنم اونایی که انجام دادن کمکم کنید توروخدا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جان عزیزترین کسامونو قسم دادی برای اینکه کی رابطه داشته باشی
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
الان که کمرنگ شده یعنی از تخمک گذاریت گذشته .شما ماه بعد از روز دهم کیت بزن هر موقع پررنگ شد یعنی بیست و چهار تا سی وشش ساعت بعد تخمک گذاری اون روزی که پررنگ شد برو سونو سایز فولیکول بده چون برات مهمه
ببین عزیزم از روز ۱۱پریودی باید بزاری دو روزی که مثبت شد باید اقدام کنی یه ساعت قبلش هم با دوش واژینال با جوش شیرین خودتو شستشوبده برا شب دو داخل جوش شیرینت نصف قاشق چای خوری شکر بریز.ان شاالله که صاحب یه پسر گل میشی
عزیزم یه سوال دکتر هم رفتی؟ منم میخوام اقدام کنم هزینه های دکتر و آزمایش چطوریه؟ چند میشه ؟ چکارایی ...
من رفتم همون اول گف احتمالش هفتاد درصد گف هرکی گفته صد درصد گولت میزنه .کلسیم و منیزیم و مس نخور پتاسیم و سدیم بخور کیت استفاده کن هر موقع پررنگ شد سونو بده بعد از ازاد شدنوتخمک نزدیکی کن قبل رابطه با محلول جوش شیرین و آب بشور خودتو .حالت اقدامت عمیق باشه مثلا سجده ای .پتو گرم بپیچ به شکمت پاتو نیم ساعت بده رو دیوار بعد رابطه .شوهرتم ی فنجان قهوه غلیظ بخوره قبل اقدام و روزی یه ویتامین سی