2777
2789

ی کلمه نوشتم خوشم نمیاد بدونم چیشده الکی قضاوت کنم یکی رو طرف میگ اگه بیکار نبودی سایت نمیومدی

عزیزم شما دغدغه ات اینکه فلان بازیگر چی میشه تهش تقصیر من نیست که الان من شدم عقده یی؟؟

یه درصد فقط…
یه درصد اگه دروغ بوده باشه چی؟
اگه اون آدم، قربانی شایعه بوده باشه نه متهمش؟
ما چی‌کار کردیم؟
آبروش رو ریختیم، اسمش رو لگدمال کردیم، بدون مدرک، بدون صبر، فقط با یه تیتر.
هرکسی شد قاضی، هرکسی شد جلاد.
یادمون رفت آدمه،
اگه فردا بفهمیم اشتباه کردیم، کی آبروی رفته‌شو برمی‌گردونه؟
کی جواب چشمای مادرش رو میده؟
ما همون مردمیم که با یه پست می‌سازیم، با یه شایعه می‌سوزونیم.
اگه یه درصد دروغ بوده باشه چی

فقط فقط میگم تا وقتی همه چی روشن  نشده الکی برچسب نزنید ب یکی 

اینقد اینجا پیگیر پژمان جمشیدی هستن خانواده ش نیستن😂🤰🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

موافقم ولی کو گوش شنوا ...انگار سخته براشون کلا در این مورد حرفی نزنن ...حتما و هرطور شده باید نظرشون را بگن 😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اشتباه خودت چیه؟ که داری قطعی میگی طرف گناهکار نیست کسی که واقعا میخواد قضاوت نکنه طرف هیچ کد ...

ببین فقط میگم تا هیچی معلوم نیست الکی برچسب زده نشه ب یکی همین وقتی شواهدی مدرکی مشخص نیست چیزی ک گفتم احتمال دیگ خودش میدونه خدای خودش

درست میگید اگه مسلمونیم که باید بدونیم در مواجهه با اخبار اتهام جنسی اسلام ی ظرافت جالبی داره

خدا در سوره نور میفرماید حتی اگر بگید نمیدونم هم در نشر اتهام شریکید

باید تکذیب کنید

یعنی تا زمانی که چیزی ثابت نشده نگید نمی‌دونم بگید دروغه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دو حالت داره اگه تهمت باشه اون بدنام شده بهش توهین شده سرزنش شده 

اگه راست باشه یه سریا در طرفداری ازش قربانی رو کوبیدن توهین کردن سرزنش کردن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینقد اینجا پیگیر پژمان جمشیدی هستن خانواده ش نیستن😂🤰🏻

بابا بخدا من خودمم بدم میاد از اینکه ب زنا دست درازی شه تجاوز اینا ولی وقتی هنوز مشخص نشده الکی فقط خون شون کثیف میکنن

بابا بخدا من خودمم بدم میاد از اینکه ب زنا دست درازی شه تجاوز اینا ولی وقتی هنوز مشخص نشده الکی فقط ...

اره والا

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اره والا

هنوز چیزی مشخص نیست درسته قبول دارم فساد زیاد شده 

ولی اگه ازادی برابری اینه

الان فکر میکنن عاشق چشم ابروی طرفیم یا نمیدونم پولی چیزی داده ازش حمایت کنیم من حمایت نکردم

فقط گفتم بهتر نیست الکی جو ندید تا همه چی مشخص شه

موافقم ولی کو گوش شنوا ...انگار سخته براشون کلا در این مورد حرفی نزنن ...حتما و هرطور شده باید نظرشو ...

بهش گفتم خیلی مشتاقی ی سرچ بزن میاد بالا چیشدع حمله کرد سمتم