2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکن شکم انجام دادید؟ درناحیه شکم درد دارید؟

کلا سونو کلیه ،کبد،صفرا،رحم ،تخمدان رفتم با ازمایش خون،که مشخص شد کیست تخمدان چپ دارم،،تو ازمایش هم مینور بودم  و انزیم ویتامین دی ۴۲ هرهفته هم تا هفت هفته نوربین خارجی میزنم 

کلا سونو کلیه ،کبد،صفرا،رحم ،تخمدان رفتم با ازمایش خون،که مشخص شد کیست تخمدان چپ دارم،،تو ازمایش هم ...

به نظر من اسکن شکم انجام بدید بهتر از سونوداپلر هست ،شاید سنگ کیسه صفراداشته باشید ممکنه سنگ ریز باشه وسونو نتونه نشون بده ونیاز به اسکن شکم باشه،رنگ پوست وسفیدی چشم هاتون زردشده؟

هفته گذشته برادر دوستم، جوون ۴۰ ساله بدون بیماری زمینه ای در اثر کرونا فوت کرد😭😭😭

یه دختر دبستانی داشت و یه بچه چند ماهه

همش میگم آه زن و بچه ش دامن گیر اونایی بشه که از زدن یه ماسک ساده هم دریغ میکنن!!!

عزاداری هاتون تو سرتون بخوره! 

یه مشت ابلهن که تا دو روز تعطیلی تو تقویم دیدن، چمدون جمع میکنن!

واقعا ماها چه گناهی کردیم با یه مشت آدم بلانسبت نفهم و بیشعور گیر افتادیم ای خداااا😫😫😫

سلام عزیزم دنبالتون میگشتم چند روزه ❤ مامانم ترخیص شده از بیمارستان و ده روز هم خونه قرنطینه بود دکترش گفت بعد ده روز پاک شده بدنت اما الان دوازده روز ازش گذشته و خواهرزادم بی نهایت بی تابی میکنه برا مامانم و گرررریه که مادر جون رو ببینم و ما میترسیم و نزاشیتم بیاد پیشش. امکان داره مامانم هنوز ناقل باشه؟ تا کی نباید بچه خواهرم رو ببینه یا بغل کنه؟ ۲ سال و چند ماهشه 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
سلام عزیزم دنبالتون میگشتم چند روزه ❤ مامانم ترخیص شده از بیمارستان و ده روز هم خونه قرنطینه بود دکت ...

سلام،خدارو شکر،مادر می تونن تا۴۰روز ناقل باشن مگر اینکه تست مجددپی سی آر بدن وتستشون منفی بشه

به نظر من اسکن شکم انجام بدید بهتر از سونوداپلر هست ،شاید سنگ کیسه صفراداشته باشید ممکنه سنگ ریز باش ...

نه اصلا رنگ پوستم خودم کلا گندمیم،چشمم مشکل نداره ولی ناخن دردم یایهو حس میکنم خون تو بدنم بسته نگزان میکنه،دکترپناهنده میگه مال اعصابه

هفته گذشته برادر دوستم، جوون ۴۰ ساله بدون بیماری زمینه ای در اثر کرونا فوت کرد😭😭😭 یه دختر دبستان ...

خیلی خانواده ها بی گناه داغدارشدن،کاش فقط اونایی که قانون شکنی می کردن می مردن نه افراد بی گناه

سلام،خدارو شکر،مادر می تونن تا۴۰روز ناقل باشن مگر اینکه تست مجددپی سی آر بدن وتستشون منفی بشه

ممنونم. دکترش گفته بود نیازی نیست تست بدی و دیگه ترسید از اینکه مراکز الوده باشن. ۴۰ روز از زمانی که از قرنطینه بیرون اومده؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️