چرافکرمی کنید کرونا وجود نداره ومرگ براثر کرونا شایعه ودروغ هست؟!!! چرا یک عده دوست دارن در برابر فهمیدن مقاومت کنن؟! چرا در قرن ۲۱ وعصر تکنولوژی وعلم یک عده جاهل هستن؟! حتما باید جلوی چشم خودتون یک نفر بمیره تا باور کنید؟! خیلی از افرادی که فوت کردن جوان وکاملا سالم بودن ،این بیماری پیر وجوان ،سالم وناسالم نمی شناسه،کافیه گرفتارش بشید تا بدونید چیه!!! اونقدر مهلک وکشنده هست که بهترین وفرهیخته ترین افراد درعین ناباوری جلوی چشمت پرپر میشن ولی یک عده اونقدر خودخواه،جاهل وکوته فکر هستن که این بیماری رو به شوخی گرفتن وقاتل افراد بی گناه هستن،چرا همیشه یک عده باید بی فرهنگی وبی هویتی خودشون رو نشون بدن؟! کرونا یک بیماری هست که در کتب پزشکی از قبل وجود داشته والان فقط اپیدمیش بالا رفته پس اصلا قابل انکار نیست
مگه من گفتم نذري درسته تو اين شرايط من خودم حالا اصلا نذري دادن رو قبول ندارم اين خانوم نذري رو گرفت ...
بله از بین می ره ولی بهتره تا حد امکان از بیرون وسیله بدون پلمپ وارد خونه نشه نون هم حداقل باید ۱۰دقیقه در دمای ۶۰الی ۷۰درجه گرم بشه تا ویروس از بین بره
خب شایدوقتی آماده گزاشته توظرف عطسه کرده سرفه کرده من بازاروپارک وبیرون رفتن وخونه پدرمادرو ا ...
من نونوا رو نميشناسم كه بدونم خودش يا يكي از اعضاي خانواده اش كرونا داشته باشه احتمال داره داشته باشن احتمال هم داره نداشته باشن من نون رو بيارم دو سه دقيقه داغ ميكنم. كه كافيه
نه کبدم چرب نیس فقط انزیمش بالاس نمیدونم واسه این قرصهای هس که میخورم یا کلا بالاس اخه من مینورم هسم دکترفولیک داد خوردم پوستم داغون شد قطعش کردم همش نگران کبدم