چرافکرمی کنید کرونا وجود نداره ومرگ براثر کرونا شایعه ودروغ هست؟!!! چرا یک عده دوست دارن در برابر فهمیدن مقاومت کنن؟! چرا در قرن ۲۱ وعصر تکنولوژی وعلم یک عده جاهل هستن؟! حتما باید جلوی چشم خودتون یک نفر بمیره تا باور کنید؟! خیلی از افرادی که فوت کردن جوان وکاملا سالم بودن ،این بیماری پیر وجوان ،سالم وناسالم نمی شناسه،کافیه گرفتارش بشید تا بدونید چیه!!! اونقدر مهلک وکشنده هست که بهترین وفرهیخته ترین افراد درعین ناباوری جلوی چشمت پرپر میشن ولی یک عده اونقدر خودخواه،جاهل وکوته فکر هستن که این بیماری رو به شوخی گرفتن وقاتل افراد بی گناه هستن،چرا همیشه یک عده باید بی فرهنگی وبی هویتی خودشون رو نشون بدن؟! کرونا یک بیماری هست که در کتب پزشکی از قبل وجود داشته والان فقط اپیدمیش بالا رفته پس اصلا قابل انکار نیست
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
هرکی گفته شکر خورده. ۲۰ روزه پوستم کنده شده😣 کل خانواده شوهرم کرونا گرفتن هیچکی از ترسش نمیاد اینجا من دارم رسیدگی میکنم.تا دم مرگ رفتن برگشتن.یهو همه باهم🤕 من بدبخت هم که رعایت کردم بخاطر اینا قرنطینه شدم و باخانوادم قطع ارتباط کردم تا یه موقع ناقل نباشم.بخدا حق الناسه😭😭😭😭دلم واسه خانوادم یه ذره شده.خواهرزادم هرروز زنگ میزنه بخاطرم گریه میکنه😢
مراقبم.بهشون گفتم دیگه تا آخر زمستون بچمو قرنطینه میکنم و کسی راه نمیدم.مادرم میگه زشته نگو.ولی دیگه کار از زشت و تعارف گذشته.من مسئول حفظ جان خانوادمم.
خیلی خانواده ها بی گناه داغدارشدن،کاش فقط اونایی که قانون شکنی می کردن می مردن نه افراد بی گناه
اتفاقا من به این نتیجه رسیدم اونی که رعایت نمی کنه هیچیش نمیشه. اون بدبختایی که دوتا ماسک رو هم میزنن میگیرن میمیرن.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻