2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیراز شرایطش خیلی بهترهس منم پسرخالم کادر علی اصغرهس دخترداییم سعدی هس مریض زیاده خیلیا هم دکترا نمی ...

اون چیزی که ما می بینیم الان واقعا وحشتناکه به خصوص در ۳هفته اخیر

شما اصلا نباید در روباز می کردی چه برسه به اینکه غذاشون رو بخوری

بچه م آیفون روزد دربازشددیگه چاره نداشتم ولی دوتاشاخ درآوردم همه میگفتن غذاروگرم کن توظرف دیگه وبخور اعصابم انقدخوردشد دیگه جواب هیچکدومشونوندادم

گذاشتن بارداری کادر اونجا باشی؟اونجام مرکزش هس

من استخدام رسمی نمازی هستم ولی به دلایلی به مدت یک ماهه ونیم به دلیل همکاری با یک جراح ۲روز درهفته این بیمارستان هم میرم

والا من چندهفته پیش دقیقا روبرو سعدی مطب دکتر پناهندهذبودم پیش داروخونه دکتر زارع دیدم همه نشستن ماسکا دادن پایین بستنی میخورن تو چمنا پر مسافر وایی حالم داشت بهم میخورد 

بچه م آیفون روزد دربازشددیگه چاره نداشتم ولی دوتاشاخ درآوردم همه میگفتن غذاروگرم کن توظرف دیگه وبخور ...

خوب مطمينا از حرف منم ناراخت ميشي اما حرفشون درسته شما غذا رو گرم بكني ديگه ويروسي توش نميمونه ببخشيد شما چجوري پس نون ميخرين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بچه م آیفون روزد دربازشددیگه چاره نداشتم ولی دوتاشاخ درآوردم همه میگفتن غذاروگرم کن توظرف دیگه وبخور ...

اشکال نداره ولی خیلی مواظب باشید الان واقعا وقت نذری دادن نیست

خوب مطمينا از حرف منم ناراخت ميشي اما حرفشون درسته شما غذا رو گرم بكني ديگه ويروسي توش نميمونه ببخشي ...

ممکنه ظرف غذا آلوده باشه ،ممکنه خود فردی که غذا میاره ناقل باشه،ممکنه کسی به فکرش نرسه که غذا رو گرم کنه و...،نذری دادن توی این شرایط واجب نیست

خوب مطمينا از حرف منم ناراخت ميشي اما حرفشون درسته شما غذا رو گرم بكني ديگه ويروسي توش نميمونه ببخشي ...

خب شایدوقتی آماده گزاشته توظرف عطسه کرده سرفه کرده 

من بازاروپارک وبیرون رفتن وخونه پدرمادرو ازخودم حروم کردم بعدغذاازدست کرونایی بخورم والابیرون رفتن بدون ماسک خطرش کمتره

نون رومیزارم روبخاری الان تابستون توفر حرارتش میدادم آخه مساله اینه شماازنونوایی که بدونی کروناداره وپدرش مرده دراثرکرونا میری نون بخری؟

ممکنه ظرف غذا آلوده باشه ،ممکنه خود فردی که غذا میاره ناقل باشه،ممکنه کسی به فکرش نرسه که غذا رو گرم ...

مگه من گفتم نذري درسته تو اين شرايط من خودم حالا اصلا نذري دادن رو قبول ندارم اين خانوم نذري رو گرفته تموم شده رفته ديگه حالا كه غذا وارد خونش شده با گرم كردنش مشكلي ديگه وجود نخواهد داشت شما نون كه ميخوين ممكنه نانوا ناقل باشه من خودم ميارم نون رو گرم ميكنم 

شما كه كادر درمانيد ميدونين با گرم كردن ويروس از بين ميره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مگه من گفتم نذري درسته تو اين شرايط من خودم حالا اصلا نذري دادن رو قبول ندارم اين خانوم نذري رو گرفت ...

نذری روگرفتم ولی همونجاگزاشتم پشت درنبردم توخونه بعدم درو آیفونو دستاموضدعفونی کردم غذاروتوخونه که نبردم