2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ...وسط تایپک میگم..تایپیک زدم الان ولی ثبت نشده میشه بگین چجوریه ؟آخه تازه الان تایپیک زدم...خواهش....

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
بعضیاواقعادرک ندارن همسایه ماکروناداشت دوروزپیش فوت کرد امروزبرامون غذای نذری هم آوردن بعدمن تایپک ز ...

شما اصلا نباید در روباز می کردی چه برسه به اینکه غذاشون رو بخوری

واییییییی ما طبق عادت روز پنج شنبه و جمعه از منطقه خودمون تا ساحلی اهواز با ماشین میریم چون واقعا اعصاب خوردی تو خونه تو ماشینم مجبوریم شیلد و ماسک بزنیم امشب اهواز فک کنم یه قاره دیگه رفته بود به قدری مردم ماشیناشون تو پارک ساحلی پارک بود من فک کردم ۱۳به دره جالبه حالا امدین پارک با فاصله اشکالی نداره ماسک چرا نمیزنین؟؟😷😷پدرم وحشت زده شده بود😁

خانواده شوهرم میخرم میکنن ن ماسک میزنم ن دست میشورن ن فاصله اجتماعی تریاک و عرق میخورن میگن نمی‌گیریم😐

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
واقعا کسی رو خونه ات راه نده،برادرشوهرم فوق تخصص عفونی اطفال هست میگه ان آی سی یو پر از نوزادان کرون ...

شیراز شرایطش خیلی بهترهس منم پسرخالم کادر علی اصغرهس دخترداییم سعدی هس مریض زیاده خیلیا هم دکترا نمیفرستن تست تو امارنیستن فقط میگن برو قرنطینه شیرازم ۸۰درصد بستریاش مال استانهای همسایش هس مرگ ومیرشم به نسبت وتعدا افراد ای سی یوش کمتره من اینو ا ز اونا که کادرن میشنوم حالشونو میپرسم خونه رهن کردن اصلا نمیان خونه