2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می فهمم من چی؟ این که فقط میخوام بخوابم کم خونی ام شدیدم قرص مصرف کردنم در ماه سرم تقویتی زدن د ...

ی چیزی بگم؟سه ماه بعد ازدواجم خیانت دیدم و جدا شدم,روزی ک برگشتم وزنم ۴۸کیلو بود،ریه،قلب،معده،مشکل عصبی،تیروید ،نرمی دریچه میترال،همه اینا داشتم ،روزی۲۵تا قرص می‌خوردم،پوستم ک نگو عوارض داروها،ی روز ب خودم گفتم دیگ بسه،همهه دارو هام ریختم دور،مامانم گفت میمیری بدبخت،گفتم الآنم فرقی ندارم،ولی خب خواستم خوب شدم تغییر  کردم الآنم از شرایطم راضی ام زیاد

عزیزم چه نوه ای‌‌‌‌... من انقدر عاشقش بودم... انقد بهش محبت کردم... باهاش بودم... بغلش کردم... گردن ...

عزیزم😪پس چی شد ک جدا افتادی ازش

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
ی چیزی بگم؟سه ماه بعد ازدواجم خیانت دیدم و جدا شدم,روزی ک برگشتم وزنم ۴۸کیلو بود،ریه،قلب،معده،مشکل ع ...

تو یک بانو قوی هستی:)

من بهت تبریک میگم برای قوی بودنت

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
تو یک بانو قوی هستی:) من بهت تبریک میگم برای قوی بودنت

خانواده اش توقع داشتن من تو خونه بپوسم مریض بمونم،دست تنها و خالی تموم حق و حقوقم گرفتم ازشون،طلاقمم گرفتم,الآنم از نظر اجتماعی جایگاه خوبی پیدا کردم،

یکی ام پیدا نمیشه بهش پول بدیم با ماشین بزنه بهمون:)

عزیزم ....سخته ...ولی........ زمان درستش میکنه ...تو دنیا غیر از جنس مخالف کلی چیزهای دوست داشتنی دیگم هست ....بشین یه هفته گریه کن بعد برو سراغ بقیه تفریحات !! تفریحات بی خطر و بی آزار   

عزیزم ....سخته ...ولی........ زمان درستش میکنه ...تو دنیا غیر از جنس مخالف کلی چیزهای دوست داشتنی دی ...

می فهمم

درسته حرفتون

زمان درستش میکنه ولی اصلا پاک نمیشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
عزیزم ....سخته ...ولی........ زمان درستش میکنه ...تو دنیا غیر از جنس مخالف کلی چیزهای دوست داشتنی دی ...

ی هفته کمه،هر رابطه ای ک تموم میشه نیاز ب سوگواری داره،من سه روز تو شوک بودم،نه غذا می‌خوردم نه حداقل میتونسم گریه کنم دلم آروم شه فقط زل زده بودم ب دیوار

نمیشه متاسفانه یه دختر 7 ساله دارم و خانواده ای که پشتم نیستم 7 سال پیش با دختر تو خونه دیدمش انق ...

اون خیانت کرده بعد کتک هم زده و طلبکار هم شده ....بسسسسسسسسسسس که فرهنگ گند مردسالاری هست