2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تو حالی نیستم ک رفتارمو برا شما هم توجیه کنم... شاید حق با شماست... ولی من دست خودم نیست... ...

میفهمم شبی ک رفت تاپیک زدی خوندم.باز تو توان تاپیک زدن داشتی من شبی ک جداشدیم بیمارستان بودم تا سه روز میفهمم سخته خیلی سخته مخصوصا وقتی دو طرفه باشه ولی فقط میگم دیگه نیاز نیس هرجا میری هی بگی و تکرارش کنی.اینجوری براخودتم بهتره.نگا تو میگی دیگه مثله اون رابطه رو نمینی پیدا کنی درست منم این موضوع رو یک سال و هشت ماه و چهارده روز پیش فهمیدم و تصمیم گرفتم تا آخر عمررممم تنها بمونم و دیگه اجازه ندم کسی بیاد تو زندگیم و تنها دعام اینه هرجا هست لبخند به لبش باشه.چون حال اونکه خوب باشه حال منم خوبه.ولی تو رو هروقت دیدم مینالی😕البته شاید پخته تر ک بشی مثه خیلیای دیگه بریزیش تو دلت نمیدونم.دعا میکنم خدا صبرشو بده بهت💖چون واقعا دردناکه

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
میدونه از کله پاچه بدم میاد باز عکس کنسرو  وامونده شو میفرسته🤣🤣🤣

نمیدونستم کنسرو کله پاچه ام هستتت😂😂😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
چقدر عشق آدمو ضعیف میکنه... متنفرم از این حس عاشقی... از اینکه دلت ضعف بره براش.‌‌ از اینکه دلهره از ...

در وجود همه ما خانومها یه عاقل هم هست که از کارای اون یکی عذاب میکشه

منممم😂چ باحاله دلم خواس به به

به حق چیزای ندیده😂😂😂تازه کاملم هست یه کله و۴تا پاچه رو جا کردن توش لعنتیا😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده