2777
2789
کات کردن نیس چون ما اصلا رابطه ای نداریم قیدش و زدم حتی اگ بیاد جلوهم نمیخوامش عشق قشنگه وصال قشنگ ...

خوب یکم بهش حق بده شرایط اقتصادی خرابه 

اگر برگشت و اومد خواستگاری لج نکن💓

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم عشق اولمه

اگه بخادت واقعا میاد جلو خوب کردی  این ک اوضاعش خوبه نظرم دنبال بهونست 

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
ن عزیزم عشق اولمه

هیچوقت واسه رسیدن بهش اصرار نکن .من کردم ولی ب نتیجه دلخواهم نرسیدم .درسته به نظر بقیه به عشقن رسیدم و تو حسرتش نموندم ولی تو باطن از خیلی رفتاراش ک قبلا هم میدیدم و چشم پوشی میکردم دارم عذاب میکشم و عوض بشو هم نیس ......

عکسی که دادی بهشو بده اگه راس میگی😂بانو دلبر

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
خوب یکم بهش حق بده شرایط اقتصادی خرابه  اگر برگشت و اومد خواستگاری لج نکن💓

من می‌شناسمش

مشکل مالی نداره

خونه داره ماشین داره شغل دولتی

ولی از وقتی یادمه ( از بچگی می‌شناسمش) بی عرضه بود

همیشه من هواش و داشتم

محسن جان خونوادم و راضی میکنم تو فقط بیا جلو

محسن جان من پشتتم بخاطرت میجنگم بیا جلو

محسن جان نگران هیچی نباش بهم میرسیم

همیشه من پشتش بودم

انقد شل گرفت و بی عرضه بازی درآورد ک ب زور خونوادم مجبور شدم با یه اشغال هرزه ازدواج کنم و طلاق بگیرم

چرا اون تلاش نمیکنه

چرا دلگرمی نمیده

چرا انقد بی عرضه و بزدله

نمیخوامش اقا نمیخوامش

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منم عاشق بودم تو رو هم می شناسم لبخندت و وقتی توی سایت در مورد اون حرف می زدی حس می کردم تو ام ای ...

عزیزم چه نوه ای‌‌‌‌...

من انقدر عاشقش بودم... انقد بهش محبت کردم... باهاش بودم... بغلش کردم... گردنشو بو کردم... بوسش کردم... شعر نوشتم براش... خوندم براش‌..‌

من دیگ چطور میتونم ب یکی دیگه فکر کنم...

چطور میتونم تو بغل یکی دیگ بخوابم و بغل رضا یادم نیفته... دلم برا بوش تنگ نشه...

حس میکنم خیانت میکنم اونوقت به شوهرم... حس گناه میکنم... 

خیلی عشق شیرین و قشنگی داشتیم ما...

هر کی بیاد قراره با اون قیاس شه...

انقدر خوب بود که توقعمو از جنس مرد برد بالا...

خیلی خوب بود...

دیگ شبیهشم نمیتونم پیدا کنم...

من تا اخر عمرم این خلاء رو نمیتونم پرش کنم...

نمیتونم کنار بیام...

شبا با پیرهنش میخوابم...

با شیشه خالی عطری ک میزد همیشه...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...