بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر💗💗💗💗💗💗💗💗💗اسمان مهو نگاهت گل من 💓💓💓💓 مانده تم چشم به راحت گل من 💓💓💓 💓 هرکجا هستیو باشی گل من💓💓💓 گویم که خدا پشت وپناهت گل من💗💗💗
ن نامزد کردیم بهت نگم ک برام چ کارا ک نمیکرد بخدا عشقمون زبانزد خاص و عام بود.هیچ کدوم از خانواده ها راضی نبود چقدرر جنگیدیم چقدر پام وایساد تا نامزد شدیم بعد نامزدی بخاطر کارای باباش بهم زدیم.تو عذاب بود نمیخواستم عذاب بکشه الان یک سال و هشت ماه و دو هفته اس ک از بهم خوردن نامزدیم میگذره😕
تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
اها....می فهمم گلم نه من یادگاری اونجوری ندارم کلن داستان ما عجیبه شاید هیچکسی نتونه باورش کنه
خواستی ی روز واسم تعریف کن... برا ما هم خیلی پیچیده بود...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...