الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توام ب این مرحله خواهی رسید کسی ک برای موندن کنارت بهونه میاره و بخاطر دلایل مسخره جا میزنه بعد ازد ...
دلیل رضا برا رفتن منطقی بود ... ولی....
من نمیخواستم بره... چون وابستگیم زیاد بود...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
می فهمم هست همه اینا هست همه این علاقه ها ولی باید قبولش کرده که نشده.......
منتظرشم ک بیاد...
اون منو خیلی دوس داشت...
خیلی...
یه عشق معمولی نبود...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من میشناسمش مشکل مالی نداره خونه داره ماشین داره شغل دولتی ولی از وقتی یادمه ( از بچگی میشناسمش ...
عزیزم منم یکیا میخواستم همش هواشا داشتم چندتا خواستگارا رد کردم بخاطرش ولی وقتی همسرم اومد خواستگاریم بهش گفتم خانوادم راضین پاپیش بزار برگشت بهم گفت شرایطشا ندارم اما دروغ گفت داشت و نیومد واینقدر پست بود که یک ماه بعد از عقدم اومد خواستگاری خواهرن
عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹