2777
2789
سنم زیاد نیست عزیزم توی این تاپیک نمیتونم بگم چون شاید پربازید بشه....... دقیقا..........من واقعا ...

فک کنم قبلا بهم درخواست دوستی دادی عزیزم... من هستم... هر موقع بخوای میتونی باهام درد دل کنی ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم قبلا بهم درخواست دوستی دادی عزیزم... من هستم... هر موقع بخوای میتونی باهام درد دل کنی ❤

یادم نیست گلم شاید......

عزیزی:)

من دیگه حتی نمیدونم چی بگم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
الهی   .......من هر چی مربوط بهش بود از بین بردم

خوشبحالت... من خیلی ازش یادگاری دارم... خیلیاشونم پوشیدنیه... تو خونه گفتم خودم خریدم نمیتونم از بین ببرمشون 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یادم نیست گلم شاید...... عزیزی:) من دیگه حتی نمیدونم چی بگم

انشالله خوب شی عزیزم... دعات میکنم ❤

هیچ جا 7 سال پیش مچ شوهرم و تو خونه با دختر گرفتم من یه دختر 7 ساله دارم الان 3 ماهه که تو خونه ا ...

عیبی نداره کار خوبی کردی افرین

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده