2777
2789
تو حداقل میتونی حررف بزنی من اصلا نمیدونم چی بگم کیانا امروز کلی کار داشتم یک عالمه......یکی رو هم ...

چقدر عشق آدمو ضعیف میکنه... متنفرم از این حس عاشقی... از اینکه دلت ضعف بره براش.‌‌ از اینکه دلهره از دست دادنشو داشته باشی... متنفرم... دیگ نمیخام عاشق شم...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذرم؟ طرف فامیله چشم تو چشمیم دلم براش پر میکشه وقتی می‌بینمش دق میکنم و میمیرم من عاشقش نیستم ...

پس چطوری تونستی یه جوری جوابشو بدی انگار بود و نبودش برات فرقی نداره ؟

صد بار امروز به پروفایلش نگاه کردم حتی نمیتونم به عکسش نگاه کنم نمیخوام اعتراف کنم ...

باباش فوت شده

خیلی آدم خوبی بود

دلم می‌خواست زنده بود میرفتم بغلش میگفتم ببین پسرت داره باهام چیکار میکنه

ببین چ ب روزم آورده

اونم دعواش میکرد😭

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بله خودمم همش بهونس

دقیقا..اصلا کوتاه نیا دوباره باهاش باشی فقط علاف میشی

اگر دوست داشته باشه تا دو سه ماه دیگه میاد سراغت برای خواستگاری

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خیانت...

گاهی اوقات میگی حیف ابن همه احساس ک خرج  ی ادم بی لیاقت شده

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
چقدر عشق آدمو ضعیف میکنه... متنفرم از این حس عاشقی... از اینکه دلت ضعف بره براش.‌‌ از اینکه دلهره از ...

بستگی داره

عشق  گاهی اوقاتم ادما قوی میکنه

عشق اصلا جنونه

عاشق شدی دیگه سالم نیستی

هر کی ام گفت تو اون ادم سابق میشی دورغ گفت

مگه فکر کردی عاشق میشی باز؟

دروغه........اینم یک دروغ دیگه ما ادماست واسه فراموش کردن ادم های قبلی........عشق فقط یک باره تمام

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
پس چطوری تونستی یه جوری جوابشو بدی انگار بود و نبودش برات فرقی نداره ؟

ماسک بی تفاوتی

انقد کم آوردم ک میتونم جوری جلوش وانمود کنم انگار ازش بیزارم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

باباش فوت شده خیلی آدم خوبی بود دلم می‌خواست زنده بود میرفتم بغلش میگفتم ببین پسرت داره باهام چیکا ...

الهی....می فهمتت

باورت میشه من حتی به تصادفم راضی ام تا دیگه هیچی یادم نیاد؟

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
بله اینجور آدما دنبال بهونن  منم امیدوارم این بار سرم ب سنگ بخوره و آدم بشم

من که ادم شدم اساسی

عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹
بستگی داره عشق  گاهی اوقاتم ادما قوی میکنه عشق اصلا جنونه عاشق شدی دیگه سالم نیستی هر کی ام ...

تار موهای سفیدم...

گودی و سیاهی دور چشام...

تیر کشیدنای گاه و بی گاه قلبم...

همش یادگاری عشقمونه...

نه دیگ این زخم تا ابد رو دلمه...

خیانت دیدی عزیزم؟ اگه اره تو میتونی فراموش کنی... چون دلیل داری... منم قبل رضا خیانت دیدم... با رضا فراموشش کردم... رضا آرامش بعد از طوفان من بود... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اخه میگی حتی اگه برگشت تو قبولش نمیکنی... کاش من این جرئتو پیدا میکردم... ک بگم اگه برگشت ن میارم وا ...

😕خیلیا هستن ک شرایط تو رو داشتن یا حتی شرایط بدتر از اون ولی اینجوری نمیکنن یه کم برا خودت هم شخصیت قائل شو خو😕من خودم شب جداییمون هردومون گریه میکردیم تازه اون برا رسیدن بهم جنگید.ولی بازم من مثه تو نمیکنم حرف دل رو فقط ب دلدار میزنن.ببخش ولی تو دیگه شورشو درآوردی😕

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟