تو حداقل میتونی حررف بزنی من اصلا نمیدونم چی بگم کیانا امروز کلی کار داشتم یک عالمه......یکی رو هم ...
چقدر عشق آدمو ضعیف میکنه... متنفرم از این حس عاشقی... از اینکه دلت ضعف بره براش. از اینکه دلهره از دست دادنشو داشته باشی... متنفرم... دیگ نمیخام عاشق شم...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اومدم ظهر خونه خاله ی شوهرم با مادرشوهرم . مسیر یکم دوره قرار بود شب بمونیم پیشش ولی حالم خوب نیست شوهرم گفتم بیا نمیتونست ولی بالاخره داره میاد تو راهه خخخ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره عشق گاهی اوقاتم ادما قوی میکنه عشق اصلا جنونه عاشق شدی دیگه سالم نیستی هر کی ام ...
تار موهای سفیدم...
گودی و سیاهی دور چشام...
تیر کشیدنای گاه و بی گاه قلبم...
همش یادگاری عشقمونه...
نه دیگ این زخم تا ابد رو دلمه...
خیانت دیدی عزیزم؟ اگه اره تو میتونی فراموش کنی... چون دلیل داری... منم قبل رضا خیانت دیدم... با رضا فراموشش کردم... رضا آرامش بعد از طوفان من بود...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اخه میگی حتی اگه برگشت تو قبولش نمیکنی... کاش من این جرئتو پیدا میکردم... ک بگم اگه برگشت ن میارم وا ...
😕خیلیا هستن ک شرایط تو رو داشتن یا حتی شرایط بدتر از اون ولی اینجوری نمیکنن یه کم برا خودت هم شخصیت قائل شو خو😕من خودم شب جداییمون هردومون گریه میکردیم تازه اون برا رسیدن بهم جنگید.ولی بازم من مثه تو نمیکنم حرف دل رو فقط ب دلدار میزنن.ببخش ولی تو دیگه شورشو درآوردی😕
تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟