2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچشون زردی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 62 پست
نه دیگه از الان روزی دوتا انار مبخورم    

میگن هر چی که برای کبد خوبه و صفرا بر هست خوبه. برای بچه قبلیتم مثل زنداداش من بودی به اون دکتر گفت دو بار شیر خشک بده یه بار شیر خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن هر چی که برای کبد خوبه و صفرا بر هست خوبه. برای بچه قبلیتم مثل زنداداش من بودی به اون دکتر گفت ...

بچه من کلا سینم و نگرفت،آخه یه هفته شیرخشک دادم،تو خواب بچه تو میبینی،نمیدونم چرا همش خواب میبینم لچم طبیعی دنیا اومد،خیلی راحت،یه بار دختره یه بار پسره،یبار چندقلو  

من کیسه صفرام سنگ داره

کبدمم قبلا گرید ۱ بود

دیابت بارداریم دارم و انسولین میزنم

فقط کم مونده بچم زردی داشته باشه دیگه پکیج تکمیله

خخخخخ

الان یک هفتس دارم عرق کاسنی میخورم

۹روز دیگم سز میشم

توکل برخدا که زردی نداشته باشه چون واقعا دیگه طاقت این ی موردو دیگه ندارم

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
ربط داره عزیزم خون تصفیع میشه ختی پزشک به مادر بچه ای که زردی داره میگه مایعات و انار بخور .یاحتی می ...

بله وقتی بدنیابیادوزردی داشته باشه نبایدگرمی خوردو حتی الامکان باخنکی بایدرفع بشه

ولی عامل وسبب زردی  اصلاربطی به گرمی خوردن نداره

یه گوگل کنین متوجه میشین

ای جانم نی نیت پسر بود؟؟؟ 

اخه گفتی ۱۴ هفته گفتن دختره 

مبارکت باشه 

والا دکتر پسر من می کفت خوراک مادر تاثیر نداره 😐

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
آره عزیزم،ولی من رژیم نگرفتم گلم،من خداخواسته باردار شدم

نه عزیرم زردی رو‌می گم می گفت خوراک ربطی نداره 

چه جالب چند هفته مشخص شد پسره؟؟ 

اخه پسر منم ۱۴ هفتگی بهم قطعی گفتن 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه عزیرم زردی رو‌می گم می گفت خوراک ربطی نداره  چه جالب چند هفته مشخص شد پسره؟؟  اخه پسر ...

وا من سر دخترم دهنم سرویس شد،دوماه زردی داشت،پس به چی ربط داره توروخدا راهنماییم کن،چند روز دیگه بچم دنیا میاد

وا من سر دخترم دهنم سرویس شد،دوماه زردی داشت،پس به چی ربط داره توروخدا راهنماییم کن،چند روز دیگه بچم ...

ببین تنها توسیم بهت اینه حتما ۳ روزگی ببریش غربالگری اگه زردی داسته باسه سریع دارو میدن و دستگاه زود میاد پایین ولی اگه دیر ببری زردیش دیر میاد پایین 

دکتر پسرم گفت همه چیزم بخ‌ور 

تازه پسر من هم نارس بود هم کم وزن که بیشتر در خطره زردیه شدیدن ولی ۴ روزه جمع شد رفت