2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچشون زردی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 62 پست
پس من همون روزای اول ببرمش متخصص؟

بله

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه هام زردی نداشتن،هیچی هم نخوردم. زردی از گروه خونی میشه بیشتر یا کبد خود بچه. الکی یه عالمه سردی میخوری ضعیف میشی. من گروه خونی م o+ .دکتر بچه م گفت حتما بچه هاتم همینه گروه خونی شون که زردی نگرفتن. البته نمیدونم این موضوع چقدر درسته ولی میدونم  خیلی کاری به سردی خوردن شما نداره. توکل کن به خدا 

پزشك من برام عرق كاسني و شاهتره و خارشتر نوشته

و گفت زعفرون و زردچوبه و هويج و نارنگي نخورم

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

سلام 

امیدوارم پیام من رو بخونی 

چیزی به نام زردی شیر نادر وجود نداره 

از نظر عملی این حرف اشتباه عزیزم 

پسر من زردی داشت 

دکتر گفت شیر نده از شیر خودته ۱۷ساعت شیر ندادم 

بعد یه دکتر دیگه بهم معرفی شد رفتم پیش اون 

بسیار دکتر عالی و کاربلدی بود بهم ثابت کرد زردی شیر مادر ریشه علمی نداره و حرف غلطی 

سلام ببخشید دخترتون دوماه زردی داشت چجوری رفع شد؟با دارو یا خود بخود؟زردیش چند بود؟ واینکه بعد دوما ...

دکتر گفت زردیش از شیر خودته،یک هفته بهش نده،منم بهش یک هفته شیرخشک دادم خوب شد ولی دیگه سینه منو نگرفت😥