2777
2789

سلام بچه ها خوبید خانوما یا اقایون متاهل تاحالا شده از وقت ازدواج کردید حالا چه نامزدید چه چند ساله ازدواج کردید تا حالا شده از وقتی متاهل شدید با یه نامحرم چت کنید تو مجازی با حالا بیرون حرف بزنید ک شوهرتون یا زنتون ندونه منظورم دوست پسر دوست دختری نیستا کلن همینجوری واسه وقت گذروندن ؟؟؟

گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

آره بخاطر خیانتهای شوهرم وسوسه شدم یه مدت چت کردم یه هفته شوهرم دید بعد اون زندگیم بدتر شد توبه کردم ورفتم سمت خدا چندین بار منو زد باچاقو همش کارش کتک بود الانم خیانتشو ادامه میده منم واگذار کردم بخدا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بگم بهت فقط 

خیانت ها از یه درد و دل ساده شروع میشه... طوری پیش میره که به خودت میای میبینی خیلی دیر شده

کاربر قدیمی هستم و ۳ بار ترکیدم.... دیگه ایمیل و شماره ندارم که ثبت نام کنم. این دفعه بچه خوبی باید باشم تا نترکم