2777
2789
عنوان

مشورت در مورد انتخاب اسم بین المللی با ریشه شرقی-ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 103 پست
بدجوووور🤣🤣🤣

قطع دسترسی شد دیگه ولش کنید مشکل داشت

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتی اسم ائمه رو فرزندان‌تون نمی‌ذارید توقع موفقیت و سعادت فرزندتون رو هم نداشته باشید اسم کر ...

عزیز دل من کره ای جماعت چیکار داره به خا..منه ای اصلا میفهمی چی میگی؟

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
اسم پسر من  آرون Arun نیکو و پسندیده معنیش

آرون هم قشنگه . خیلی ممنون . سلامت باشه پسرتون :)

راستش ، دلیل اینکه من جز گزینه هام نذاشتم اینه که در زبان آلمانی بعضی واژه ها که با "آر" شروع میشه معنی خوبی نداره و چون پسرم احتمالا آلمان به دنیا میاد و بزرگ میشه، گفتم شاید بهتر باشه از این اسم صرفنظر کنم. 

عزیز دل من کره ای جماعت چیکار داره به خا..منه ای اصلا میفهمی چی میگی؟

گلم ایشون انگار داره طعنه میزنه،الان که فکر میکنم طعنه ی جالبی بود😁

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
قطع دسترسی شد دیگه ولش کنید مشکل داشت

دقیقا 

دوستان میشه ازتون خواهش کنم به موضوع اصلی بپردازیم ؟ 

ایشون کاملا مشخص بود که مشکل داشت و من حتی برام اونقدر ارزش نداره که جوابش رو بدم. 

آرون هم قشنگه . خیلی ممنون . سلامت باشه پسرتون :) راستش ، دلیل اینکه من جز گزینه هام نذاشتم اینه ...

المان!؟راستش یه فیلم المانی دیدم دوتا برادر دوقلو بودند اسم یکیشون لوکاس بود اون یکی الیاس باورم نمیشد اسم الیاسم بزارن من که دوس داشتم

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
دقیقا  دوستان میشه ازتون خواهش کنم به موضوع اصلی بپردازیم ؟  ایشون کاملا مشخص بود که ...

بله آدرین هم قشنگه adrian

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
المان!؟راستش یه فیلم المانی دیدم دوتا برادر دوقلو بودند اسم یکیشون لوکاس بود اون یکی الیاس باورم نمی ...

بله ، الیاس هم بهرحال اسم یه پیامبر بوده و بعضی ها میذارن. اسم قشنگیه اما (با احترام به نظر شما) با یکی از معیارهای من که نمی خوام  اسم  ایدئولوژیک باشه، همخونی نداره... من از کجا بدونم پسرم انتخابش و اعتقادش در آینده چیه و نمی خوام ترجیحا یه چیزی رو از طریق اسمش بهش تحمیل کنم.  :)