2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشمام عزیزم واقعا تو دیگه خیلی تو خرجی چند خریدی گربه هاتو؟ من گفتم پرشین بگیرم بهتره بنظرم درمورد ب ...

پرشین فلت تنگی نفس دارن عزیزم کلا نگهداری پرشین سخته بعد چند سال مشکل کبد و کلیه میگیرن🥺یا مشکل تنفسی،من گربم ۴ سالشه مریضیاش شروع شده من واقعا تو خرجم به راحتی ماهی ۲۰ تومن خرج خوراکشونه فقط راستی پرشین و باید چند ماه یکبار موهاشو کوتاه کنی که هزینش یه تومن هست چون خیلی مو میریزه من مولتی ویتامین میدن یه قرصی هست اونم خریدم براشون یک و دویست ۱۸۰ تا توشه قرص تاپ تن بازم مو میریزنننن،چون بچه هم دارم کارم سخته زیاد تمیز میکنم همینجور که دوستمون گفت با پاشون خاک و همه جای خونه برات به ارمغان میارن گاهی دسشویی هم میارن🤣🤧 ولی به تجربش می ارزه عاشقش میشی چون مجردی زندگیت و قشنگ میکنه.یکی سخت نیست ولی گول نخور دوتاش کن یا سه تا که سخت میشه.و در آخر پرشین مثل بقیه گربه ها اهل بازی نیست مخصوصا وقتی دو سال به بالا میشه همش دوست داره بخوابه اما گربه های بریتیش و اسکاتیش تا چند سالگی هم با اسباب بازیاشون بازی میکنن و فعالن

عزیزم. ما هم داریم.  چند نکته اینکه اگه می خوای گربه بگیری

نژاد دی اس اچ  همین گربه های معمولی بگیر.  که هم مقاومترند.  هم خرجشون و هزینه شون کمتره.  و هم بازیگوش تر و دوست داشتنی ترند

تو دیوار بعضی شهرها. ترجیحا شهر خودتون واگذاری رایگان زیاد می ذارند.  

بعد اینکه عادتش بدی هم غذای خونگی و هم غذا خشک. و هم از مرغ فروشی‌ها ضایعات مرغ مثلا بال و گردن بگیری خیلی خوبه راحت تری

به اینا هم که می گن سرپرستی بچه و......گوش نکن.  شعار می دن

همونقدر که برای یه گربه خرج کنی خودش کلی ثواب کردی و برکت آوردی به زندگیت. من امتحان کردم

مشکلاتش رو که دوستان گفتند. همون وابستگی و ریزش مو که شرایط شما رو خوندم مشکلی نداری

ولی من برای مسافرت مشکلی نداشتم  گربه این نزاد مستقله.  غذا خشک و آب و خاک به اندازه کافی می ذاری و می ری.    مشکلی به وجود نمیاد.  و اینکه بابات علاقه داره. خیلی خوبه. خودش برگ برنده س

پرشین فلت تنگی نفس دارن عزیزم کلا نگهداری پرشین سخته بعد چند سال مشکل کبد و کلیه میگیرن🥺یا مشکل تنف ...

ممنون عزیزم که اینارو گفتی من فکر کردم پرشین از بقیه ی نژاد گربه ها مثل اسکاتیش و بریتیش قوی تره حالا بنظرت بریتیش بگیرم خوبه؟ راستی عزیزم یه چیز دیگه از این پارکای گربه خوبه بگیرم براشون ؟ موقعی که سرکارم بعدش اومدم درشون میارم باهاشون بازی می‌کنم 

وا عزیزم این چه حرفیه میزنی ؟ دلم میخواد یه موجودی باشه که بتونم بغلش کنم زیاد اهل پرنده نیستم

بره یا بز بخر حلالم هستن انکلی نیستن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پرشین فلت تنگی نفس دارن عزیزم کلا نگهداری پرشین سخته بعد چند سال مشکل کبد و کلیه میگیرن🥺یا مشکل تنف ...

عزیزم من یه عکس گذاشتم خب عکس گربه که نژادش بریتیشه میشه بیای یه نگاه بندازی هست یا نه؟ قربونت

ممنون عزیزم که اینارو گفتی من فکر کردم پرشین از بقیه ی نژاد گربه ها مثل اسکاتیش و بریتیش قوی تره حال ...

نه عزیزم این پارکا برا سگه اونم در شرایط خاص مثلا زمانی که دسشویی میکنه سگ برا تنبیه و یادگیری ازش استفاده میکنن باید کلا بچرخن تو خونه گربه ها وگرنه خیلی افسرده میشن سگ و میبری بیرون یادش میره گربه ولی نه همیشه تو خونست عزیزم از دامپزشک هم بپرس ولی بنظر من بریتیش از همش بهتره و مریضیش کمه