2777
2789
عنوان

مشورت در مورد انتخاب اسم بین المللی با ریشه شرقی-ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 103 پست
اسم اشکان رو دوست دارم  اسم‌هایی که انتخاب کردی اکثرا ریشه ایرانی ندارند  من اسم اصیل ای ...

اشکان هم قشنگه 

اسم هایی که گفتم همه ریشه ایرانی/شرقی دارن عزیزم. بدون تحقیق نگفتم ;)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب! 

آدرین یا آدریان تو هر دو تلفظ خیلی قشنگه 

آروین هم قشنگه ولی آر داره کنسل میشه 

میلان هم قشنگه

من اسم پسر تکین هم شنیدم 

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
پس چرا فلامک جنیدی اسم یکی از دوقلو هاش میلانه فک کنم چون خارج بدنیا اومد

من خودم قبلا نشنيده بودم ميلان رو 

ب نظرم اصلا ريشه ايراني نداره فكر كنم اسم پسر شكيرا ميلان هست اگه اشتباه نكنم دوستم ب خاطر اون گذاشت 

اسم قشنگيه ولي خوب ريشه ايراني نداره 

ولي ثبت ميشه تو شناسنامه

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
آدرین یا آدریان تو هر دو تلفظ خیلی قشنگه  آروین هم قشنگه ولی آر داره کنسل میشه  میلان هم ...

من مونترال زندگي ميكنم اينجا زبانش فرانسه هست 

كلا اسم هايي ك با ا ر شروع ميشه تلفظش كلي عوض ميشه 

مثلا ادريان ميشه عَدقيَن 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
درسته . ممنون از شما.  البته در آلمانی هم تلفظ مشابهی داره.

اميدوارم پسرتون خوشنام و عاقبت بخير باشه ❤️

قشنگن...  اسم بچه های خواهر من رادین و رایان هست دیگه من نمیشه بذارم :) آریا هم شخصا به خاطر ...

اره انشالله 

اسم آروین  آرین هم زیباست

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
قشنگن...  اسم بچه های خواهر من رادین و رایان هست دیگه من نمیشه بذارم :) آریا هم شخصا به خاطر ...

اره انشالله 

اسم آروین  آرین هم زیباست

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
من مونترال زندگي ميكنم اينجا زبانش فرانسه هست  كلا اسم هايي ك با ا ر شروع ميشه تلفظش كلي عوض م ...

ووی چه زشت شد 😕

اگه اسم بچمو گذاشتم آدریان بهش میگم فقط بره کشورای انگلیسی زبان😁

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56