2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا مردم می افتادن رو زمین الان نه چرااااا

اینم برای من سواله!!  دیگه چرا هیچ فیلمی نیست از آدم هایی که رو زمین می افتن و می میرن!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

کرونا که هست اصلا شکی توش نیست ولی مشخصه که ویروس ساخت دست انسان هست انواع اقسام مدل ها رو من دیدم 

مثلا یکی از دوستانم کرونا گرفت فقط سرردرد داشت 

یکی از اقوام گرفت سرفه های شدید مادرش گرفته بود هم سرفه هم تب و لرز هم خستگی 

یکی از دوستان دیگمم گرفته بود اولش سردرد بعد بدن درد نهایت هم اسهال استفراغ شدید 

این همه مریض با علائم مختلف طبیعی نیست 

وجود داره ولی من فکر میکنم این استرسش بیشتر فرد رو بیمارتر میکنه.انقدر به خودش انرژی منفی میده تا بدتروشه.خیلیا رو دیدم که درمان شدن.خودم انقدر میترسیدم یکم اروم تر شدم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
کرونا که هست اصلا شکی توش نیست ولی مشخصه که ویروس ساخت دست انسان هست انواع اقسام مدل ها رو من دیدم&n ...

و چون ساخته دست بشره مسلما مهارش به مراتب سخت تره❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال