2777
2789
عنوان

رفتار شما تو جمع با همسرتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
سلام دوست عزیزم این اشتباهو نکنید لطفا باهم حرف بزنید و جلو فامیل اینکارو نکنید سعی کنید تو جمع معمو ...

توخونه که بهش میگم این حرفو نزن تو جم میگه باشه بعدش که میاد تو جم خونواده من دوباره میخنده و همون حرفو میزنه 😐

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوی خانوادش به شددددت احترامشو‌ دارم 

پیش خانواده خودم راحتم تو سرو‌کله هم میزنیم 

به هر حال مادرشه دوست داره پسرشو خیلی بزرگ‌ببینه☺️☺️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

ما سالي به دوازده ماه سيزده ماهش رو با هم حرف نميزنيم ( حرفي نداريم بهم بزنيم) 

تو جمع هم كاملا رسمي و جدي 

كنار هم نميشينيم 

خيلي با هم حرف نميزنيم 

تو جمع من سرم با بچه هام گرم 

البته خيلي اهل رفت و امد ومهموني نيستيم 

چندماه يكبار شايد خونه مامانم شام برم 

در ماه يكبار يك ساعت بريم خونه مادرشوهرم 

خونه خواهر و برادر ها هم اصلا ميشه عيد هم نميريم 

اونا ميان ولي ،مهمون هم بياد همسرم انگار مهمون با هيچ كس حرف نميزنه گاعي شده مهمون بهش سر سفره تعارف كرده فلاني غذا بكش بخور

جلوی خانوادش به شددددت احترامشو‌ دارم  پیش خانواده خودم راحتم تو سرو‌کله هم میزنیم  به ه ...

منم پیش خونوادش خیلی بهش احترام میزارم و اونم شوخی های الکی نمیکنه تا میرسه به خونواده من نیشش باز میشه با اون شوخی های بی مزش 😑

ما سالي به دوازده ماه سيزده ماهش رو با هم حرف نميزنيم ( حرفي نداريم بهم بزنيم)  تو جمع هم كامل ...

واسه چی آخه اخلاقش اونجوریه کلا؟؟

منم پیش خونوادش خیلی بهش احترام میزارم و اونم شوخی های الکی نمیکنه تا میرسه به خونواده من نیشش باز م ...

وااای من دل درد میگیرم از دست شوهرم انقدر میخندونتم  🥵🥵

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
همش دوست داره بگه زنم بده  تایپک اخرمم بخونید و کمکم کنید🥺

شوهرمنم پیش خونوادم میگه اصلا زنم کار نمیکنه و من براش غذا میپزم بعد مامانم بهم نگاه میکنه سر تکون میده حالا بیا ثابت کن اقا شوخی بی مزه کرده 

وااای من دل درد میگیرم از دست شوهرم انقدر میخندونتم  🥵🥵

انشالله همیشه بخندی عزیزم میگم که توخونه شوهرمن خیلی خوبه و شوخ طب ولی تو جم خونواده من شوخی های الکی باهام میکنه و بقیه فک میکنن واقعا داره راست میگه

شوهرمنم پیش خونوادم میگه اصلا زنم کار نمیکنه و من براش غذا میپزم بعد مامانم بهم نگاه میکنه سر تکون م ...

دقیقا منم 

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
انشالله همیشه بخندی عزیزم میگم که توخونه شوهرمن خیلی خوبه و شوخ طب ولی تو جم خونواده من شوخی های الک ...

الهییی عزیزم 

فک کنم با حرف زدن اکی بشه وقتی انقدر خوبه تو خونه دوستم☺️