2777
2789
عنوان

راسته بعد مرگ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 128 پست
باو میگم ینی وختی جمعیت جهان زیاد میشه نمیشه ک دوتا روح تو این همه بدن تناسخ پیدا کنه

چرا نمیشه😐این همه چیز که ادم میبینه برگاش میریزه تو جهان وجود داره حالا این یکی غیر ممکن باشه؟😂

خود اون دو نفر روحشون از کیه؟خدا همه ما روحمون از خداس نه اون دو نفر

حتی از نظر خدا هم بخوای بهش نگاه کنی خدا گفته از روح خودم به شما دمیدم

خدا چن نفره؟یک نفر

پس مام یک نفریم جسم مثل یه لباسه انگار لباسای مختلف پوشیدیم

انشاالله که هممون بخشیده و آمرزیده بشیم درسته خدا خیلی مهربونه ولی درعوضش تو قرآن آمده که خدا میگه م ...

خدا به هزاران بهونه دنبال اینه که مارو ببخشه, یبار یه زنی داشته نون میپخته بچش کنار تنور بوده نمیدونم حضرت علی بوده یاکدوم داشته از جلو در این زنه رد میشده زنه سریع میره کنارش میگه بهم بگو مادر مهربونتره یا خدا مادر دلسوز تره یا اینکه خدا ایشون میگن که خدا, میگه پس چرا خدا مارو که بنده ی خودشیم و اشتباه میکنیم میندازه تو اتیش جهنم الان اگه بچه من اشتباه کنه مگه من دلم میاد بندازم تو اتیش بسوزه تا من نگاش کنم حضرت میگن که خدا از مادر هم دلسوز تر و مهربونتره, یه مادر وقتی بچش اشتباه کنه شاید تو اون لحظه بگه دوست ندارم یا نمیخوام باشی ولی بعدش باز دلش نرم میشه خدا از هرکسی مهربانتره, این یعنی خدا میبخشه با یه بهونه ای همین خدا نیست مگه با یبار اشک ریختن کلی از گناهای بنده اشو پاک میکنه همین خدا نیست مگه زن و شوهر برا خودشون لذت جنسی میبرن ولی اون وسط با همون لذت حلال هم گناهاشونو عین ریختن برگ پاییز پاک میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه😐این همه چیز که ادم میبینه برگاش میریزه تو جهان وجود داره حالا این یکی غیر ممکن باشه؟😂 خ ...

روح چیزیه ک جون میده ولی اون شخصیته ادمارو متفاوت میکنه پس یکی نیستم ینی شمر وامام حسین یکی بودن😑

مزخرفه 

روح ادم بعد مرگ به عالم برزخ میره ن اینکه تو دنیا بره به بدن یکی دیه

تو قرانه باو😶😄

روح چیزیه ک جون میده ولی اون شخصیته ادمارو متفاوت میکنه پس یکی نیستم ینی شمر وامام حسین یکی بودن😑 ...

ای بابا

تو مدرسه ام همه دانش اموزن ولی هرکس یه خصوصیاتی داره اما در کل همشون دانش اموزن حالا یکی درس خونه یکی تنبله

شاید الانم تو عالم برزخیم بابا از کجا معلوم😂

جواب این سوال کلا معلوم نیست چون کسی نه تا حالا مرده برگشته نه اگرم باز بدنیا اومده چیزی یادشه

حالا ما زندگیمونو ادامه میدیم شاید یه روز فهمیدیم😂

هیچ کس نمیتونه همچین نظری بده چون کسی تا حالا این رو ندیده اما به نظر من همه ما یک نفریم(روح خدا) ...

شایدم ما فقط خود جسممون هستیم فکرمون همون فسفرا و سلولای خاکستریه که میسوزونین 

و روح ما خود ما نیست شاید روح ما موهبتیه که موقع تولد به بدنمون و ورواقع به ما داده میشه تا باهاش زندگی کنین تا مرورشس بدیم تا بتونیم تا اونجا که میتونیم روحمون با اعما صالح به مرتبه ای برسونین که نزدیک شده به خدای متعال 

میگم شاید اون روح دست ما امانته و مثلا من خودم همون جسمم هستم و رکح موهبتیه که در طول زندگیم باهاشم و تا وقتی اونو دارم زندم و تا وقتی اونو دارم میتونم همراه با اینوه روحم رو پردرش میدم خودمم به خدا نزدیک بشم یا اینکه ارز روحی که به من امانت داده شده به درستی مراقبت نکنم و اونو ببرم سمت زشتی ها و خودمن امراهش دور شم از خدا 

میگم یعنی من و روحم دو چیز جدا اما به هم وصلیم و تا وقتی باهمیم یکی هستیم 

اما فقط مردن شاید اینطوره که اون روح از ما جدا میشه و ما دیگه توانایی اینکه بخواییم بهتر از این که هستیم باشیم رو نداریم چون دیگه فقط خودم ماییم و روحی نداریم که باهاش رشد کنیم خدا نکنه که روح رو به گند کشیدع باشیم و خودمون هم ذلیل کرده باشیم که وقت جبرانی نباشه

حالا اون روح با توجه به سطحش ممکنه اینطور باشه تو زندکی بعدیش بره تو جسمی که ذات اون شخص که از پدر و مادر میاد در سطح اون باشهاون فرد باید اون روح رو رشد بده تا پاک باشه و رشد کنه و به حضرت حق برسه

من اینطوری توجیهش میکنم

البته نه اینکه بگم اعتقاد دارم یا نه اما میگم شاسد اینطوری توحیه داشته باشه

ولی عالم ذروجودداشته

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
ای بابا تو مدرسه ام همه دانش اموزن ولی هرکس یه خصوصیاتی داره اما در کل همشون دانش اموزن حالا یکی در ...

شما با این عقاید باش گل 

منم با عقاید خودم حال میکنم 

اینکه معادو نادیده بگیری باعث میشه بعد نسبت به توحید بی تفاوت باشی حرف خدا رو ک دیگه باید قبول داشته باشی

خیلیا هم برگشتن کافیه سرچ کنی😄

شایدم ما فقط خود جسممون هستیم فکرمون همون فسفرا و سلولای خاکستریه که میسوزونین  و روح ما خود م ...

دقیقا هر چیزی تو این دنیا ممکنه و هیچی غیر ممکن نیست

اما در کل به نظر من نمیشه روح یه بار باشه روح جاودانس

پس نمیشه که یکی تو زندگیش به همه بدی کنه‌کلی ادم بکشه کلی انرژی بد بده یهو تموم شه بره پس کی باید جواب بده؟اون روح ممکنه دوباره متولد بشه و جواب خوبی ها و بدی هایی که تو زندگیش نگرفته رو تو زندگی جدیدش بده

شاید مثلا خود من ادم بدی بودم که الان افتادم تو ایران دارم شفته میشم شایدم اگه به یه جای خوب برسم از اونجا به بعدش جواب خوبیام باشه

دقیقا هر چیزی تو این دنیا ممکنه و هیچی غیر ممکن نیست اما در کل به نظر من نمیشه روح یه بار باشه روح ...

خداخودش گفته همه ی انسانهاجواب خوبی هاوبدی هاشونوتوهمین دنیامیگیرن بیخودنیست که یکی طبیعی میمیره یکی عذاب میکشه جون میده تامیمیره اینانمیتونن مثله هم باشن..

روح من قراره اون دنیاپاسخگوی اعمالم باشه چطوربعده مرگ به جسم دیگه ای میتونه بره وپاسخگوی همه ی اینهاباشه

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98