2777
2789
عنوان

شوهرم حلیم آورده از اداره اش

184 بازدید | 11 پست

آب انداخته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ازش پرسیدم مگه تو یخچال نبود ؟ گفت چرا بود. اما رفتیم ی اداره دیگه جلسه دو سه ساعت تو ماشین بود. ب نظرتون خراب شده ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان ریختم تو قابلمه همینجور رو گاز داره میجوشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم گرم کنید بخورید نوش جان

ممنونم عزیزم .حای شما خالی 

ن خراب نی

قشنگ بذا داغ شه فقط

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ن عزیزم 

کلا اش و حیلم وقتی بیرون بمونه آب میندازه مخصوصا اگه یکمم از‌ خورده باشی 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
ن خراب نی قشنگ بذا داغ شه فقط

چشم عزیزم. رو کازه 

حلیم اگ در طی پخت آب بهش اضافه کنی آب میندازه فکنم

نمیدونم بانی شدن امروز یکی از همکارانش پخت. ورپریده چقدم قشنگ پخته تزیینشم کرده بود با شیره و کنجد و دارچین. مرد آنقدر با سلیقه