2777
2789
عنوان

دزدی کردن کودک...

9365 بازدید | 19 پست

دیشب برای اولین بار بچم دزدی کرد همه داشتن تو خونه دنبال چیز گمشده میگشتن ولی بچم اصا اقرار نمیکرد تااینک از جیبش پیدا کردم خیلی خجالت کشیدم و ترسیدم رو نکردم از جیبش درآوردم گذاشتم ی جای دیگ تا خودشون بعد پیداش کنن نخاستم آبروش تو جمع بره و وقیح تر بشه خونه ک اومدم نشستم باهاش حرف زدم خیلی پشیمون بود از کارش و واقعا نمیدونست کارش اشتباه بوده و دزدی بوده قول داد بهم دیگ تکرار نکنه

حالا من حس میکنم اونها فهمیدن من و بچم دروغ گفتیم و پنهونکاری کردیم از رفتارشون اینطور حس کردم عذاب وجدان دارم اشتباه کردم یا هر مادری جای من بود اینکارو میکرد؟؟؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار این کارو کردم 

مامانم گفت که ببخشید، این چیزی که دنبالش بودید دست دختر من بود 

منم اومدم عذر خواهی کردم

یاد گرفتم که نترسم و واسه اشتباهم عذر خواهی کنم و دیگه هم تکرار نشد 

آدم وقتی بچس حالیش نیست، مطمئنا چیز با ارزشی هم نبوده، همه 6م درک میکنن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من بچه بودم از مغازه ای که'اژیر دارن اون مارک سفیداشدونو که وقتی از مغازه میره بیرون اژیر مکشه دزدیده بودم😐

تو ذهن'خودم میگفتم اینو میبرم خونه باهاش مغازه درست میکنم

عزیزم بچه حالیش نیست که'دزدی دقیقا چیه 

نگران نباش

من یبار این کارو کردم  مامانم گفت که ببخشید، این چیزی که دنبالش بودید دست دختر من بود  م ...

آخ کار پسر من خیلی تابلو ّود خودمم خونه مادر شوهر بودم اون وسیله هم مال پسر خاهر شوهرم بود اونها هم ک دنبال سوژه ان تا آخر عمر هرچیزشون گم میشد اولین زندشون بچه من میشد خیلی موقعیت بد وحساسی بود اگ از همون اول میفهمیدم دست پسرمه رو میکردم و عذر خاهی ولی بعد ی ساعت گشت وگذار حتی کم مونده بود زن و شوهر حسابی دعواشون شه فهمیدم جیب پسرمه جرات نکردم بگم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

ما یه بچه توخانواده داریم خیلی شیطنت داره  وضهشون خوبه ولی خونه هرکی میره خرابکاری میکنه  پدر ومادرش خیلی اهل دعوا هستن یه بار داشت خونه رو اتش میزد  کارت باکی رو شکست کلیدهارقایم مبکنه هر چی گم بشه اگه اونا باشن میدونیم کار اون بچه  اس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من بچه بودم از مغازه ای که'اژیر دارن اون مارک سفیداشدونو که وقتی از مغازه میره بیرون اژیر مکشه دزدید ...

ن از بچه نگران نیستم میگم ک اولین بارش بود خودش هم خیلی نادم و ناراحت بود از کارش 

ولی حس بدی نسبت ب خودم دارم چون حس هم میکنم شک کردن بهمون ک بدترم هی ب خودم میگم هرکی جای من بود اینکارو میکرد حتی خود خاهر شوهرم

خوب کاری کردی بچه را اونجا ضایع نکردی من کوچک بودم یعنی مدرسه میرفتم رفتم خونه همسایمون دیدم یه قرآن کوچک تو خونشون بود من هم علاقه داشتم به قرآن خودمون نداشتیم قرآن را برداشتم بردم خونه بی وجدانا فوری متوجه شدن آبروم رفت دزدی نکنی بری قرآن بدزدی😂😂😂

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
ما یه بچه توخانواده داریم خیلی شیطنت داره  وضهشون خوبه ولی خونه هرکی میره خرابکاری میکنه   ...

بچه ها کارایی میکنن که ما فکرش رو نمیکنیم اون کاره باشن به نظرم تو یه خونه ارام وشاد این رفتارها کمتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
بچت چن سالشه اونا درک درستی  از دزدی ندارن

۹ سالشه بابا اصا اهل این حرفها نیس خرابکاره ولی دزدی نه بهش گفتم چرا اینکارو کردی گفت من از اینها نداشتم میخاستم منم داشته باشم گفتم میدونستی کارت اسمش چیه ک چقدر زشته گفت ن مامان اشتباه کردم ببخش دیگ قول میدم تکرار نشه منم گفتم هر چی دلت خاست بیا ب من وبابات بگو برات بخریم اینکار اسمش دزدیه و خیلی کار زشتیه اونم قبول کرد وازم تشکر کرد ک نذاشتم آبروش بره